reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zaczynam starania...

reklama
Rybka, Agnezzz pewnie że zdamy nie ma co się martwić ;D ja jestem dobrej myśli (jak narazie ;) ) Musimy zdać i już nie ma innej możliwości :)

Margolis życzę z całego serca aby Ci się spałniło jak sobie marzysz :)
Pozdrawiam Was wszystkie :) Moc całusków :-*

SPELNIENIA MARZEN WSZYSTKIM OBECNYM I PRZYSZLYM MAMUSIOM , SZCZESCIA I WIARY W LEPSZE DNI Z OKAZJI DNIA MATKI :D zyczy agusia

a o mnie Dodeczko zapomniałas??hmm :-[ ;)..ja też mam sesję..i egzaminy na karku.., ale wybaczam..ponoć kobieta w ciazy jest często roztargniona :laugh:..a Ty może..może..co?:)-tego życze!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kisssssss..zmykam do wyrka..pa do jutra:)!

Doreczko najmocniej przepraszam... jesteś Kochana że wybaczyłaś :-* Co do ciąży to ja nie wiem co się mnie tak uczepiłaś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;) A może ty już jesteś i nie chcesz nam się przyznać ??? Buuu :(

dziewczyny kochane, jestem taka szczesliwa jak czytam to wszytsko o trafionych fasolkach!!!
ale z drugiej stony troszke sie boje...sama nie wiem czego...moje nadzieja jest spora, ael boje sie chyba jeszcze wikszego rozczarowania...
mam np. bolącer z boku piersi (wczesniej bolaly brodawki),dosłownia tak jak bym dostala w nie jakims kijem,nawet myc ich za bardzo mie moge ::). temeratura od kilku dni jaet na poziomi 36,9-37 (z 36.6-36,7)...no i lecuteńko od czasu do czsu kłuje mnie w dole brzuszka...
co to może byc? Ufam Bogu, modle sie o fasolke, ale tak bardzo sie boje że jak dostane @,to chyba sie zalamie...
ale jak by nawet pojawila sie @, to bedziemy sie dalej starac!
Izabelko, Dodeczko, wszytskiego najlepszego w Dniu Matki!!

Izabelko dziękuję :-*
Margolis no w sumie to chyba troszkę racji masz ;)
Elżbietko ja miałam dokładnie tak samo jak Ty :) wierzę że Wam się uda :) że zatestujesz i zobaczysz dwie kreseczki :) Ja tak samo się bałam rozczarowania... wiesz jakie ja streey dziś przechodziłam jak robiłam test !!! Tak mi się ręce trzęsły że szok... ale jakoś tak byłam na 100% pewna że nic z tego nie będzie... bałam się popatrzeć na test !!! Naprawdę a tu w ciągu kilku sekund wyskoczyła dwie baaardzo wyraźne kreseczki i aż krzyknęłam... :) mąż przybiegł bo się chyba wystraszył co się stało :p i pyta : "co ???" a ja że Bóg mi pogłogosławił i uśmiech i lota w jego ramiona... nie mogliśmy się pozbierać psychicznie...
I wtedy już byłam pewna jak bardzo nas wszystkie kocha Bóg tylko że On dla nas sam wybiera najodpowiedniejszy moment :) NAJMNIEJ OCZEKIWANY :) Naprawdę :)

Mam do Was pytanko: czy to prawda że gin nie powinien badać kobiety w ciąży ??? bo może się coś stać ??? Więc zostaje tylko USG ??? Wiecie może coś na ten temat ???
Całuję i przesyłam staaaado fluidków :-*

reklama
Dodeczka , z tym gin to jest tak ze na pierwszej wizycie, jak nie masz bóli to bedzie cią badal,zeby okreslic wielkosc ciąży i wogóle. niepowinien robic tego na każdej wizycie, chyba ze jest taka koniecznosc...
z usg tez raczej nieprzesadzaj, zwlasza w pierwszych 12 ytyg jak tworza sie wszytskie organy i narzeady u dziecka, bo nigdy nie wiadomo jks te ultradźwiki wpływają na to , dzisiaj mówi sie że są obojętne, ale za kilka lat dojdą do wnoisku ze jedna nie. jak nie ma konieczmosci to staraj sie nie robic za czesto

Do góry