reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zaczynam starania...

agus mi lekarz powiedział ze powinnam miec przynajmniej 2 @ wiec we wrzesniu juz mozesz pozdrawiam główka do góry bardzo ci wspułczuje ja miałam tylko raz łyzeczkowanie a juz 3 bym nie wytrzymała trzymaj sie

reklama
Witam Was serdecznie!
W piątek byłam u lekarza, wszystkie badania wyszły dobrze i mogę zacząć starania o DZIUDZIUSIA!!!! Tak bardzo się cieszę! Teraz z niecierpliwością czekam aż zacznie mi się kolejny cykl, bo w tym to już mi się nie uda...  :p No i bierzemy się z mężem za starania! Ok. 10 sierpnia powinnam wiedzieć już czy mam lokatorka pod serduszkiem :)
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Wasze starania!

no ja juz czekam na wyniki działań, chociąz w tym miesiący działań spaecjalnych nie było. chcialam odpuścic sobie na troche, ale mąż nie odpuścił ;). wiec staram sie nie nastawiac za mocno, ale w głębi gdzies tam nadzieja jest...
madziujka , staraj sie kochana, będzie super!!

Witam Was serdecznie!
Mam świetną wiadomośc! Lekarz pozwolił mi się znowu starać o DZIDZIUSIA!!!!! Już się nie mogę docczekać... oczekuję z nicierpliwością @ i nowego cyklu, to już tylko 2, 3 dni... Mam nadzieję że uda się za pierwszym razem! ;)
Trzymajcie kciuki za nasze starania a ja trzymam cały czas za Was.
Pozdrawiam cieplutko!

Elżbietka oby wyniki były pozytywne
ŻYCZĘ DWÓCH KRESECZEK!!!  :)
Czekamy na ta najlepszą wiadomość!
Trzymam kciuki żeby nam wszystkim się udało.
Tak bardzo pragnę maleństwa...

reklama
Do góry