reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Laleczki moje kochane mam od kilku dni dziwny samk w buzi i myslalam ze mi sie zdaje ale nie kurde ! mam znow gorzko w buzi ... mam nadzieje ze to oznaka fasolinki :-)

Joweg tule mocno :*
Bobo również,przykro mi ale głowa do góry teraz trzeba żyć dalej i czekać na upragnione II :)
kiedy testujesz Bobo??

Ania jak w suwaczku jeszcze 8 dni mi mi zostalo :-( dlugo no ale coz...
ziezarowki pamietacie kiedy wam sie pojawil gorzki smak? pamietam ze z aniolkiem tez tak mialam ale nie pamietam ile dni przed terminem @. a wy macie te swoje wykresy z temp i tam piszecie moze zerknijcie i powiedzcie :-)

Bobo, no to trzymamy kciukasy&&&&&&&&&&&&&:-)
Idę przygotować się do pójścia do pracy, będę po 22, buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobofrutek - w poprzedniej ciąży czułam inny smak ale nie zbyt mocno jakoś w 6 tygodniu :sorry2: ... teraz nie czuję jakiegoś dziwnego smaku:confused: .... teraz to ja stanowczo czuję non stop mulenie :baffled: ... a moim pierwszym objem to były bolące piersi które mnie normalnie nie bolą

Ostatnia edycja:
jestem już, m mnie na kawę do sąsiadów wyciągnął:-( nie chciało mi się jak cholera iść bo też mam "dzień pościelowy" :)) ale w sumie fajnie było. Umówiliśmy się na wyjście do kina.
A teraz też sobie chyba film zapodam :)

bobo trzymam kciuki!!!
joweg szkoda...
ania fajna ta stronka:)

reklama
aniabuchowicz- w koncu chce zeby ten czas szybciej lecial jak se pomysle ze jeszcze 5 miesiecy , cale 5 miesiecy musze czekac to jakby wiecznosc :D

jane- u mnie to normalka , @ zawsze przychodzie teraz i tak cykl mialam 32 dni a wczensiej 43 dni :D wiec wiesz :d na naturalne zaplodnienei nie mamy szans wiec juz przywyklam:D

Do góry