• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

O widze ze sie tloczniej zrobilo...i bardzo dobrze:tak:
Lorelain wszystkiego naj dla M.
Roszpunka fajnie ze bedziesz mogla spedzic weekend z M tylko spokojnie nie udus chlopaka
Aniu u nas na razie sniegu nie ma ale podobno juz w nocy i jutro ma padac, tak ze nie bedziesz sama
Marysiu to daj nam znac jak ci poszlo na USG a my zaciskamy &&&&&&&&&&
Rozia jak nie pamietasz komu odpisac po dluzszej przerwie to rob tak jak ja....biore kartke i pisze komu co i jak
Marta to mamy cos wspolnego...tez uwielbiam nutelke

A ja wlasnie robie liste produktow na imprezke, mamy zamiar zrobic:

-bigos
-przepyszna pieczen z miesa miel w boczku
-salatka z zupek chinskich
-salatka czosnkowa z makaronem i kurczakiem
-watrobka w boczku
-salatka z mozzarelli
- tort 3 kawowy
-serniczek :-D;-)

reklama
co do zmniejszania biustu też o tym kiedyś myślałam mój rozmiar to 70F
ale wracając do operacji moja znajoma miała tę operacje bo zawodowo tańczyła i musiała ale to co przeszła to masakra!!!!!
8 miesięcy bólu do tego stopnia że nie mogła rąk unieść :( mówiła że cały czas ją bolało ale jak sama stwierdziła było warto :)
Witam nową staraczkę :)

Roszpunka ide w walentyki, takze czeka nas nerwówka , ale bardzo bym chciała miec niespodziankę, no ale znajac życie wypnie sie tyłkiem i tyle bedzie , no ale chyba wypróbuję metodę zagubionej,,,,,, od razu zapowiem aby sobie jaj nie robiło i sie ujawniło juz :) może poskutkuje :) :-D
Marysia mysle ze jak lekarz ma dobry sprzęt to zobaczy napewno juz :)

Katy mniam mniam ale mi smaka narobilas - ale co tam my w niedziele idziemy do tesciow bo obchodza 35 rocznice slubu wiec napewno pojem - moja tesciowa gotuje najlepiej na swiecie:-)

ILONKA lekarza mam jednego z najlepszych na naszym terenie a i sprzet ma nowy wiec moze...coz pozostaje czekac do jutra. A Ty kiedy masz kolejna wizyte ? :-)

Ostatnia edycja:
marta ja np nie lubie miekkich stanikow bo czuje sie jak bez a sztywne to i malo ich a jak ubiore to dodaja objetosci i dupka

katy niammm 663.gif

ilonko
ja bylam bardziej zdesperowana i powiedzialam ze wpierdziel dostanie hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może i mi udałoby się dostać we wtorek... To ja też porozmawiam z Maleństwem, ale na razie mnie nie słucha i nie daje żadnych znaków swojej obecności.

Żegnam się z wami na dziś i na weekend. Będziecie miały mnie i moje marudzenie z głowy. Udanego weekendu. PA.

zagubiona no wiem ale juz nie chciałam robić z Ciebie tutaj matki tyranki hihi !!!!!!! :) to moze i ja tak powiem to sie wystraszy albo jeszcze bardziej wypnie tyłek do klapsa :-D

Roszunka wracaj do nas szybko i naciesz sie męzem i nie gadaj głupot :) ale mamy przesrane obie jak nasze ciągle w delegacji :( ehhhhhh mój moze jutro wróci, OBY !!!!!!!!
Marysia w walentynki idę :) a TY myslę ze juz poznać płec jesli sie ładnie ułoży :)

Katy Jezu kobito ale narobiłaś mi smaka na sernik i bigos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
OK dziewczynki ja tez sie zegnam ale tylko do jutra, dam znac po wizycie, a tymczasem oczka mi sie same zamykaja a o 5.50 trzeba wstac - dobrze ze to juz piatek, slodkich snow laseczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry