• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga my mieliśmy taki plan aby czekać az do porodu ale ciekawośc niestety jest silniejsza , choć ciągle mi mówią w koło ze bedzie chłopak bo wyładniałam ale ja chce wierzyć w coś innego :) i nie chce słuchać i zaprzeczam zawsze jak słyszę "bedzie drugi synek" :sorry2:

Marysia trzymam kciuki za wizytę !!!!!!!! daj znać nam co i jak :) moze płec poznasz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki:)

Udało mi się nadrobić wczorajszy i dzisiejszy dzień, ale efekt jest taki,że nie pamiętam co komu mam odpisać... :baffled:
Aga witaj i szacun za przeczytanie całości, ja nie dałam rady:zawstydzona/y:
Ja robiłam sobie toxo na to czy w ogóle miałam styczność i wyszło,że miałam. pewnie w ciąży( jak już mi się w końcu uda w nią zajść) zrobię czy ją jeszcze mam.

Ilonka, kiedy idziesz na kolejne badanie?
Dziś rozmawiałam z taką dziewczyną w pracy, która jest chyba 5 dni przede mną i już wie co będzie miała. Może w środę mi też coś się ukaże...
marysia, powodzenia na badaniu.

aga, masz już komplet dzieciaczków więc teraz pewnie jest ci to obojętne. Też bym chciała żeby moje życzenia się spełniały:-)

Marysia77 a ja mam duży biust i w cale nie jestem zadowolona, w ciąży będzie jeszcze większy. Chciałabym go pomniejszyć ale czytałam że to bardzo bolesne :/

Marta ja mam tak samo...

Pochłonęłam dziś 3 pączki :zawstydzona/y: Ale bylismy dziś w Realu, a tam mają najlepsze pączki na świecie i nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y:

ILONKA, ROSZPUNKA dzieki za kciuki mam nadzieje ze bedzie ok - plec oczywiscie chcialabym znac ale nie wiem czy nie za wczesnie - to dopiero 13 tydzien, a marze teraz o corci.
MARTA -ja z checia przyjme troche nadmiaru biustu :-D

marta ja tez mam problem z duzym biustem i zdecydowalam sie ze w przyszlym roku ide na zmiejszenie poboli przez jakis czas ale za to pozniej bede miala ulge i szalenstwo zakupowe sexi staniczkow ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry