• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
marysia roszpunka marta dobranoc

ilonka ja bede nie dobra mama hehe tak moja mama mowi :-D:-D w sensie rygoru

dobra ja tez uciekam bo stary masaz ma mi zrobic bo plecy mi wysiadaja hehe dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marysia DOBRANOC :) i daj znac koniecznie jutro co i jak:) :)

Ja tez chyba lece zaraz, bo Jaś kurcze za dobrze ma ze mną ostatnio siedzi dopóki ja siedzę !!!!!!!!!!!!!!!!! wiec chyba czas na niego juz !!!!!!!

DOBRANOC KOBIETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Dziewczynki jedzonka starczy dla wszystkich :tak: imprezke zaczynamy gdzies okolo 18-19 wiec moj dom waszym domem :-)

Ania kochana pomylilam sie juz pada snieg!!!!!!!!!!!!!!!:-D

katy dzięki za podpowiedź :) Człowiek całe życie się uczy :-) Kurczę jesteśmy na etapie kupna samochodu i już od kilku miesięcy szukamy i nic ...:-(

Katy co to za sałatka z zupek chińskich? Podasz przepis?

uffff przeczytalam.......ale sie rozpisalyscie hihi :-)
ja po ploteczkach i oczywiscie byly w galerii wyprzedaze i sie oprzec nie moglam slicznnej koszuli takiej do leginsow za 25 i zakiecikowi takiemu do spodni jeansowych czy zamiast kurteczki zeby ubrac za 35zl :szok: no grzechem byloby nie kupic hihi :-) jak macie CARRY gdzies to polecam mega wyprzezaze sa :-) polazilam troszke i mnie brzuszek zaczal bolec wiec wzielam no-spe i leze a sluzu mam tyle ze caly poznan moge obdzielic hihi :-)

Racja Aniu ale nie myslalam ze tak szybko dojdzie ....jak nie daleko to bierz sanki i smaruj do mnie...jeszcze nie spie :-D
Bobo tu dziewczyny pisaly kiedys ze na poczatku ciazy mialy taki sluz jak plodny wiec moze cos jest na rzeczy:tak:...a nie kusi cie na kolejne testowanko w koncu 2 dni minely
Rozia kochana jutro ci podam...obiecuje... bo robi ja moja sister (podzielislysmy sie obowiazkami) bo to wspolna impreza :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry