D
Dzoana.a
Gość
Ja jestem, ale nadrabiam, więc nie aktywuję się w rozmowie:-) W sumie godzina taka spaniowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....Dobranoc Rozia ;-) Ciezarowki spaia a Jane pewnie na squoszu , no wlasnie Dzoana ma lekture :-).. ja zaraz bede ogladac Porodowke na TLC ....siedze sobie w pokoju z m i on rozwiazuje testy na prawo jazdy przez internet ....Boze jakie teraz te odpowiedzi popieprzone 

mam prawko od 14 lat a juz oblalam 
Dobrze, że zdawanie na prawko mam już z głowy
co to za sałatka z zupek chińskich?? Nie słyszałam o takiej. Ale się imprezka szykuję:-)
....zrobila prawko i ona na mostek tylko wyjechala i powiedziala nigdy wiecej ....a teraz wszedzie ja tesciu wozi (bez urazy kochana;-))

ale dostalam za 4 razem:-) bo poszlam na egzamin do innego
, a co do meza to moze faktycznie ci faceci maja jakis dodatkowy zmysl....na kilku wykresach wykrakali ciaze wiec kto wie ????
No właśnie to jest to, nie ma ładnych staników na duże biusty, większość wygląda jak " babcine"

Z tego co wiem to toxo jest niebezpieczna dla płodu tylko gdy ją pierwszy raz dostajesz w ciąży. Natomiast jeśli ją kiedyś przechodziłaś, to masz pamięć immunologiczną i nie stanowi juz zagrożenia. Czyli jak zrobisz sobie badania podczas ciąży, to będzie Ci na pewno wykazywać te immunoglobuliny odpowiedzialne za pamięć:-) (skoro piszesz, że wyszło Ci w badaniach, że miałaś styczność).Witam dziewczynki
Udało mi się nadrobić wczorajszy i dzisiejszy dzień, ale efekt jest taki,że nie pamiętam co komu mam odpisać...
Aga witaj i szacun za przeczytanie całości, ja nie dałam rady
Ja robiłam sobie toxo na to czy w ogóle miałam styczność i wyszło,że miałam. pewnie w ciąży( jak już mi się w końcu uda w nią zajść) zrobię czy ją jeszcze mam.
Ja tez nie lubiłam, bo nigdy w nich moje piersi ładnie nie wyglądały. Do czasu jak natknęłam się na staniki Dalia, na początku nie chciałam przymierzyć miękkiego, ale sie przekonałam i jestem z niego bardzo zadowolona. W miekkich mnie tylko denerwuje, że widać, że jest zimno;-) Ze sztywnych to jak dla mnie wygrywa Ewa Michalak, ładnie układaja sie piersi w jej halfcup'achmarta ja np nie lubie miekkich stanikow bo czuje sie jak bez a sztywne to i malo ich a jak ubiore to dodaja objetosci i dupka
Mam 2 staniki od niej i je uwielbiamco to za sałatka z zupek chińskich?? Nie słyszałam o takiej.
QUOTE]
Są różne przepisy, mój mąż zalewa makaron z zupki vifon, ale tylko tak, żeby lekko namokła, kroi szynke parmeńską ze stonki, paprykę, kukurydzę i jajko. Wszystko miesza z majonezem, nawet specjalnie doprawiać nie trzeba, bo i szynka jest słona i makaron i majonez tez nadaje smak.
Katy, a ten instruktor to pewnie niedopieszczony przez kobietę burak i cham![]()