• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

polisia to się strachu najadłaś!!! dobrze że już jest ok,
ja się badałam na toxo i też jest ok.
roszpunka masz rację, jak by na to w taki sposób spojrzeć to nie będzie nigdy dobrego momentu na dzidzię.
Zmykam, potem wpadnę

reklama
Zagubiona dzięki :)
Roszpunka czasem to aż chciałabym wiedzieć mniej! a myślałam, że badania na toxo są obowiązkowe...
a co do czasu ciąży, to niby to wiem, ale głupieję w pierwszej chwili jak na usg mówią mi tak, potem tak, pewnie z czasem to załapię :)

Marta nooo właśnie czasem łatwo powiedzieć, staram się, a potem coś wyskakuje i boję się po prostu.

Jane najadłam strasznie a teraz stresuje się, że Fasolka razem ze mną te stresy przeżywa noooo

Roszpunko- to cudownie oby tak dalej to będą pięknę tygodnie ciąży w spokoju,życzyłabym wszystkim czekającym na fasolke takiej spokojnej ciąży i sobie też.:-) Jane-nie wiem jak to jest z tą temperaturką więc gdybyś mi mogła przybliżyć kiedy ją mierzyc i co to daje to byłoby super:happy: Ja z Anastazją miałam spokojną ciąże w miare bez ekscesów,niektóre biedne walczą długo z uciążliwymi wymiotami:sorry2:

polisia bo to obowiazkowe badanie bynajmniej wg tych lekarzy co slyszalam kurcze dziwie sie ze lekarz nie kazal ci go zrobic roszpunko to jedno z pierwszych badan jakie sie robi z tego co wiem :crazy: jestes pewna ze nie mialas oznaczenia IgG i IgM?

polisia wiem, że czasem jest trudno opanować nerwy i stres bo czasami się po porostu nie da :/ ja sama jak już będę w ciąży to chyba oszaleje... ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :) trzymam za was wszystkie kciuki :)

sorki sylwia nie wiem czemu mi sie pokrecilo cos:-p

Losiczka ja sie bardzo ciesze ze jest tu tyle dojrzalych, doswiadczonych mam od ktorch mlode staraczki dostaja zawsze wiele dobrych rad* :tak:

reklama
Zagubiona, aż sprawdziłam w karcie. Nie miałam nic, ani toxo ani różyczki, tylko morfologię i grupę. Nie wiem dlaczego nie dostałam skierowania. W środę zapytam.
Dołuje mnie ta płeć. Wiem, że zdrówko najważniejsze, ale jednak...:-(Wiem, głupia jestem, już dostało mi się od m za głupie gadanie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry