scotland18
Fanka BB :)
chyba jedne z najmlodszych na forum jestesmy....... wiem ze jeszcze sylwia_d i karla maja 21 a najmlodsza joweg 20
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.... mam w planie zrobić deser owocowy z bitą śmeitana, teraz nie moge bo by sie skapnał ze cos kombinuje a jak zrobie przy nich to na pewno sie nie obrażą.
bo za free dwa razy więcej pracy nie będę wykonywać. Mimo, że praktycznie sama się prosiłam bo zapytałam wprost czy ktoś przyjdzie na miejsce odchodzącej menedżerki. Dowiedziałam się że nie więc powiedziałam, że mogę przejąć jej obowiązki. Ja teraz jestem specjalistą więc przejmę po niej bardziej odpowiedzialne sprawy. Mam nadzieję, że jakoś to się ułoży. W przyszłym tygodniu jadę do Warszawy przejąć obowiązki... może wtedy pogadam o kasie. Kurcze ale mam stresa.
sto lat dla męża!!!!
On ogląda i dobiera rozmiar. Ja przed ciążą miałam 65 F. Super ten sklep jest, tylko bielizna dość droga, ale lepiej mieć dwa porządne staniki niż 10 byle jakich. Teraz się chyba nie skuszę na takie wydatki i kupię w jakimś zwykłym sklepie. W tesco są fajne gładkie staniki i mają duży wybór w rozmiarówce. Wydaje mi się że w esotiq są takie babki co pomagają dobrać rozmiar.
w życiu są sprawy ważne i ważniejsze. nie ma co patrzeć na pracę bo dojdziesz do tego, że żaden moment nie jest dobry na dzidzię.