• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy :szok: poważnie !!!!!!!!??????????????????????? :baffled:

zagubiona coś takiego mi wyskoczyło ;
Twoje wymiary: 85/97
Rozmiar brytyjski: 36B (80B)

Powaznie tez sie zdziwilam jak to ogladalam chyb zeby nie sklamac w Sexi mamie:tak:......twoj rozmiar wyszedl 36B???? To troszke mala miska bo ja tutaj kupuje 34 C a w Polsce ostatnio kupilam body wedlug europejskiej miary 75F a wg bryt 34F:szok:

reklama
czekajcie to ja zrobię jak w tym filmie co wysłała zagubiona, wtedy wyjdzie mi pewnie miseczka D heheh

NO i teraz wyszło mi 36 D ( 80D) czyli według PL to 80D tak ????????????????????????

Ostatnia edycja:
Aga witaj na naszym szczesliwym watku:-) podaj dane do tabelki to cie dopisze kochana:tak:

Marta chybe tez musze sobie znalesc jakas wciagajaca gre zeby nie myslec caly czas o tym czy sie udalo:-)

ja tam w staniku sie mierze jak bym miala to zrobic bez to rozmiarowki by takiej nie bylo ;p;p

marta ja tez owilam e szydelko nie dla mnie jeszcze jakis czas temu hehe

witam dziewczynki :)
trochę dziś naskrobałyście.

ilona wiem coś o psychicznych sąsiadach. Przez 3 lata mieszkałam obok takich maniaków, że policja co kilka dni to normalka była. Z maczetami się po ulicach gonili:crazy: Raz nawet policja u mnie była i się wypytywali czy coś widzieliśmy… mój m dużo widział bo zawsze jak palił to słyszał i widział co nieco ale się nie przyznaliśmy bo jeszcze byśmy problemy z nimi mieli. Ale odkąd się przeprowadziliśmy to jest zmiana niesamowita. Nowy blok. Sami młodzi ludzie. Często się spotykamy. Super odmiana!!!

dzięki katy już na szczęście przeszedł te cholerny ból. Ładnie ci tempk. idzie w górę!!! Trzymak kciuki.

zgadzam się z Lorelain, nie piszmy tu takich rzeczy, ja i tak za bardzo się boję, że coś będzie nie tak, więc nie chcę się dodatkowo stresować.

malami super przepis, ja dziś zrobiłam carrbonarę, uwielbiam to, mimo że jest bardzo tuczące. Ale idę na squasha dziś to spalę:tak:

Mój gin. sam zapytał czy mierzę temp. A to było w grudniu jak do Was trafiłam więc stwierdziłam, że spróbuję no i wciągnęło mnie. Jak byłam u niego ostatnio to mu pokazałam wykresy i pytał co to za oznaczenia, poparzył na temp. Był bardzo tym zainteresowany. Bez tego na pewno nie wiedziałabym, że mam problem z krotką fl.

wiola a moim zdaniem jeżeli masz liczyć i obserwować cykl to mierzenie temp jest jedną z najlepszych metod. Jak niby inaczej masz wiedzieć kiedy owulka jest?? Jak nie masz płodnego śluzu i bólu jajników to czasami łatwo ją przegapić. Ja np. bez mierzenia temp. mijałam się z moją owulką o dobrych kilka dni:sorry2: i gdyby nie mierzenie temp. to do tej pory nie zdawałbym sobie sprawy z tego.

aga witaj

lorelain pamiętasz jak pisałam ci wczoraj żebyś się pracą nie przejmowała??? To ja dziś witam w klubie i też się stresuję... dostałam awans!!! Cieszę się bardzo!!! Ale teraz zaczęłam się martwić co będzie jak jednak tym razem się uda??? Trochę głupio jak za kilka tygodni powiem, że w ciąży jestem. Mam strasznie mieszane uczucia ale chciałabym, jedno i drugie żeby się jakoś ułożyło. Szczególnie, że chcę wrócić do tej pracy po urlopie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry