• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
czytałam jak opisujecie różne ciekawe przepisy isię zajadacie pysznościami,ja będę ciążówą na diecie!choruje na refluksowe zapalenie przełuku i od kilku misięcy jestem na diecie:crazy:

Witaj Aga ja też jestem tu od niedawna ale dziewczyny są super można tu otrzymać porade na każdy temat:-) i każda każdą wspiera lepiej nie mogłaś trafić

Wasz wątek jest bardzo wciągający:-)
Marta wiem dla tego postanowiłam w końcu napisać:-)
To teraz o mnie. Mam na imię Agnieszka, mam 29 lat i dwoje dzieci. :tak:
Od sierpnia zaczęliśmy z mężem starania o trzeciego bobaska, ale do tej pory się jeszcze nie udało:no: a mnie dopadły wątpliwości niestety i nie wiem co robić.

Ostatnia edycja:
Wiecie co ja na tym l4 chyba oszaleje :/ nie wytrzymam z tej niepewności, a tak bym się czymś zajęła i nie myślała tyle, czy się udało... a tak do wtorku muszę czekać :no:

Aga a jakie masz cykle ?? u gina bylas ? oberwujesz cykl??

marta polecam szydelko nie wiesz kiedy a dzien mija hehe

w końcu zbliża się 19 i mogę się szykować do domu. już nie mogę się doczekać tej pysznej zupki pomidorowej.

życzę wam miłego wieczorku i jestem u was jutro z rana. buziole

MartaSX musisz sobie znaleść jakieś zajęcie bo myślenie cały czas o tym samym będzie ci czas wydłużało wrzuć sobie na luz i jakoś to będzie:-)

Zagubiona u ginekologa byłam w lipcu wyciągnąć spirale i kazała się zgłosić już z fasolka, ale nie sądziłam że to tyle potrwa.
Cykle mam od 26 do 32 dni czasem było dłużej ale to było raczej przez stres.

Pomocy jak zrobić suwaczek dochodzę do 3 kroku i nie wiem co dalej:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry