• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

viola ja daje do makreli cebulke jajko i ogorka kiszonego i majonez :-) i robie taka paste z tego mniammmmmm pycha :)
ja mam dalej moja owulke opozniona bo sluzu co niemiara hihi :-) @ daje znac ze bedzie ostra niczym mrozy ostatnie haha
no teraz lece bo sie z kumpela umowilam na ploteczki przy naszej sal;ateczce i polazimy jeszcze po galeri i wroce wieczorkiem z mezusiem do domku :-)
buziaki

reklama
cześć dziewczynki,

Bobo - jesteś okrutna!!! narobiłaś mi ochoty na pastę z makreli, ja robię podobna jak Ty, tyle, że bez jajek. Tylko gdzie ja teraz sobie kupię ogórki kiszone??????????????????????????

Karolinka - ciesz się z braku objawów, nie każda ciąża jest objawowa. Moja za każdym razem była bez "przyjemnych" dodatków, dlatego się jeszcze raz skusiłam (inaczej pewnie bym się zastanawiała, a tak nie miałam nad czym).

A mi się trochę przysnęło, cały czas chce mi się spac i napisałam mężowi żeby mi czekoladę z toffi kupił jak będzie wracał :) zjem chyba całą od razu :)

zadzwoniła mama i mówie jej że byłam wczoraj u lekarza i że teraz mam "dwa serca" no to nie skumała i myślała że chora jestem , a ja mówie "mama no w ciąży jestem"...a ona znowu przerażenie " bliźniaki?" mówie "nie no jedno moje a drugie dziecka" :-D:-D:-D:-D:-D no to sobie pogadałyśmy :rofl2:

hej kochane!

w końcu udało mi się do was zajrzeć. siedzę w pracy i też zrobiłyście mi apetyt na pastę jajeczną. a tu jeszcze 2 godziny w pracy.

a w domku czeka na mnie zupka pomidorowa. ach głodna się zrobiłam. a to nowość bo ostatnio brak apetytu miałam.

a tak poza tym innych objawów brak. ale się tym nie zamartwiam. bo to nic dobrego nie przyniesie. pocieszam się tym ze bratowa w ciąży z bliźniakami poza sennością nie miała innych objawów. a niby w ciąży bliźniaczej powinna bardziej odczuwać mdłości i inne dolegliwości. tak więc ja myślę pozytywnie

lorelain ja tak samo. może tylko mniej energii teraz mam. i to tyle. ale mam nadzieję że z moją kropeczka jest wszystko ok. bo lekarz mi powiedział że objawy to mogę dopiero około 8 tygodnia poczuć. tak więc się nie spinam.
pomału wraca mi apetyt

reklama
lorelain to bardzo dobrze że nie masz objawów, moja siostra z pierwszym dzieckiem wymiotowała do 5-6 miesiąca, w drugiej ciąży też jakoś tak. Ja mam za to urojone objawy bo wydaje mi się że mnie lewy jajnik kłuję i mi się w głowie kręci :/
mam nadzieję, że i jak wkrótce do Was dołączę :)
i ostatnio zaczęłam grac w simsy... tam mogę sobie rodzinkę stworzyć :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry