• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie panie
czytam was na bieżąco ale jestem tak zmęczona praca ze nie mam siły nawet pisać :-( Ale od poniedziałku urlop więc trochę odpoczne

reklama
Lori ale sie uśmiałam :-D
Marysia jak sie czujesz????????? pisz wiecej tutaj , a zapomnieć to nie zapomniałyśmy !!!!!!!!!!!!
agnes - ojjjjj pomidorową to ja zawsze zjem mniam, uwielbiam :)
Marta a co to za zachcianki :P hehe :)

NO i gdzie ta nasza zapracowana zagubiona ???????????? no kotek szybko nam tu mówi o tym rogalu bo sie naczytała ze raczej sie nie powinno spać na brzuchu no i teraz moje wybawienie to rogal chyba !!!!!!!!!

Ja od samego początku miałam mizerne objawy i jest OK, i nawet nie wiecie jak sie cieszę , bo tyle co ja sie nagadałam z kibelkiem i z Jasiem do 7 miesiąca potem z aniołkiem do konca to chyba juz na zapas to było !!!!!!!!! kurcze nie sądziłam ze tak pięknie można ciąże znosić, a ja od początku gdy zrobiłam test czytałam na necie jakie kupic leki na wymioty bo dałabym sobie ręke uciąć ze bede mieszkać w kibelku a tu taka niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
jestem jestem ale nie mam jakos weny objadlam sie truskawek z czekolada i teraz relaksuje sie przy buszujacej Nadince hehe
Ilonko powiem tak dobry rogal to koszt ok 150 zl ale jak juz go kupisz to bez niego nie usniesz hehe ja kupilam z aiolkiem mam go 2 lata i nie wyobrazam sobie by go nie bylo hehe, no i chodz troszke moge spac na brzuchu bo rogal nie pozwoli na nim lezec ale inaczej jakos uklada sie cialo nie wyobrazam sobie bym zamiast niego miala spac z kilkoma jaskami ;p

viola z tego co ja wiem to z 75g glukozy po godz do 180 a po 2 do 140 wiec mozesz sie spodziewac wizyty u diabetologa i pomiarow 4 x dziennie glukometrem krwi

lori z tego co ja wiem to ryby wedzone odpadaja w ciazy tak jak i owoce morza\

bobo detektor bardzo fajnie chodz powiem wam ze zadko go urzywam hehe chyba ze mala leniwa jest to wtedy panikuje i szukam serducho a tak to bardzo ruchliwa jest wiec nie mecze jej tak czesto

roszpunko ja mam 150 cm rogala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem, Nastka miała kolege wcześniej się dopchać nie mogłam bo grała teraz mam chwile jesteście tak szybkie że ledwo za wami nadążam:-)Roszpunka najlepsze są starania wiadomo a prędzej czy później efekty też będą:happy2: Ilona jestem już po @ lekarz mi tam dziś coś pokazywał jak to liczyć i teraz jest ten dobry czas zobaczymy może coś z tego będzie, pytałam go o temperature bo wiem że niektóre z was mierzą.Ale on mówił żebym się tym nie sugerowała wbo ogóle tylko skupiła się na liczeniu cyklu a we wtorek zobaczymy co usg wykaże,bo powiedział że narazie pęcherzyki dojrzewają

Witam wszystkich!!!! ;-)
Przeczytałam całe 1581 stron. Trochę mi to zajęło ale mam wrażenie że znam was od zawsze. :-)
Mam nadzieję że można się przyłączyć.

lori 561.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry