• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam z powrotem....strzelilam sobie drzemke i jestem:-)
Witaj Aga;-)....musisz skopiowac kod suwaczka BB potem wchodzisz w edycje profilu i edycje sygnatury
wklejasz kod i gotowe :tak:

agnes chyba ja bede robić zupę pomidorową jutro :-p z ryżem :) mniaaaaaaaam :)
zagubiona no własnie jak kupić to ja chce juz taki porządny czyli jak piszesz za ok 150zł - dzięki :) kurcze jak ja bym chciała juz aby mój maluszek tak sie wypychał ehhhhhhhh!!!!!!!! a tu jeszcze musze tyyyyyyyyyyyylę czekać!!!!!!
Aga witam no i podziwiam strasznie ze chciało CI sie to wszystko czytać :-D jakby sie nie chciało to by sie szybko wpadkę zaliczyło a jak sie juz chce to zawsze jakieś problemy !!!!!
wiola jak chcesz coś dopisać to po prostu edytów szybko swój post tak aby nie było 2 postów Twoich pod rząd :):tak:

Jak ja mam kurcze zmierzyć mojej cyce???????? tzn totalnie nie wiem jaki teraz powinnam kupić stanik na jaki rozmiar, do tej pory kupowałam na oko tak naprawde, nie patrzyłam na rozmiarówke- aż wstyd sie przyznać :szok:

Ilonka to zawsze tak jest. Śledziłam wasze losy od początku, śmiałam się z wami i płakałam.
Zagubiona nie robiłam żadnych badań tzn cytologie i gin stwierdziła że nie ma przeciwwskazań tylko się starać i nie stresować

O udało się dziękuje wam bardzo:)))

Ilonka są takie sklepy ze stanikami gdzie babki same mówią jaki masz rozmiar i pomagają dobrać, zmierzyć itp. ja w zasadzie tez zawsze kupuje na oko, z tym ze ja mam duży biust a obwód mały :(

reklama
ilonko ja zamawialamm wg tego biustonosze jutro beda wiec dam znac czy dobrze liczy slyszalam ze dobry jest z wypowiedzi innych dziewczyn

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry