• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześc dziewczyny,
miałam dziwny poranek...śnił mi się jakiś wspaniały sen....radośnie pląsałam w lazurowym morzu aż tu nagle czuję jak ktoś mną potrząsa...zaspana otwieram oczy a to moje dziecko wykrzykuje "mama kupa" i ciągnie mnie do łazienki...zwlokłam się z łóżka ide z nim do tej łazienki a tam oczom nei wierze :szok: ... po całek podłodze i dywaniku rozdeptana kupa :szok: .... biedny mi tłumaczył że nie zdazyl sie dobrze wytrzec i nadepnąl kapciem :dry: .... jak sie uporałam z łazienką odkryłam że cos mi wieje w tyłek .... patrze a tam wielka dziura w poprzek w moich ulubionych spodni od pidżamy (kupiłam je w 9 tc poprzedniej ciąży) ... dalej się zastnawiam jak jedno i drugie mogło się zdążyć :confused:

reklama
kAROLCIU zadnych testow nie robie . Ale sobie postanowilam ze jak wszystko bedzie ok to w moje 40 ste urodzinki pojde sobie na usg 3d to bedzie 18 tydz i wtedy na wlasne oczy zobacze kto mieszka w moim brzuszku. Bo po moich przejsciach tzn pomylkach w takie normalne usg nie uwierze. Masz racje zakwaszalam sie i dopochwowo i pilam witc 1000 plus wapno no i moj wiek he he sprzyja poczeciu corci. Maz od 1,5 roku nie pali pochlanie tony slodkiego he he zobaczymy ale tak szczerze to jestem tak nastawiona na te coreczke jak to ze mialo mi sie nie udac w tym 7 cyklu :-):-):-) Wszystko jest zapisane tam na gorze co ma byc to bedzie i tego sie trzymam :-)

Katy jak ja dawno nie bylam na zadnej takiej imprezce oj poszalaloby sie he he

Lori hahahaha ale sie usmiałam w głos ,az sie na mnie kolezanka z pracy popatrzyła ze mi cos sie w głowe stało ,no to ładne przygody od samego rana :szok:

Katy teraz jej nie ma jest na urlopie :( nie wiem co to do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niby przed swietami na wizycie było wszystko ok,ale zaraz dzwonie i sie zapisuje na wizyte

Justynkaa kochana współczuję

Ostatnia edycja:
witam słoneczka :)
Kurcze na te pączki to ja mam chęc ale dam sobie spokój na razie, nie długo tłusty czwartek wiec teraz dieta a potem moge sie najeść :) :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Na tą sałatkę też mam chęć, matko czego ja bym teraz nie zjadła !!!!! :szok:

Malami ja tak czasem miałam ze po sexie zaczynałam od nowa plamić po @, czasem sie tak zdarzało, ale nie wiem , moze powiannaś isc na kontrolę , sama nie wiem !!!!!!!!
losiczka skarbuś ależ ja wiem ze i TY chcesz córunie i życzę CI jej z całego serdunia, ale wtedy akurat rozmawiałyśmy z Roszunpką :tak: mam nadzieje ze spełni sie Twoje marzenie :)
Justynka przykro mi :(((((( buuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolinka a to przygody od rana !!!!!!!!! ostatnio nasz sąsiad zaczepił męza i pyta sie jaki my mamy akumulator ze w te mrozy wsiada i jedzie od razu bez problemu , :sorry2: bo inni na parkingu musieli z kabla odpalać hehe :)

Lori kupa jak sie sni to na pieniądzę :) :)))))))))))

mnie sie dzis sniło ze mnie dziecko kopało w brzuszku juz :))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
A wiecie co wam powiem. Moze jestem stuknieta ale jak zaszlam w ciaze z Szymonkiem tak strasznie chcialam zeby to byla coreczka ale w srodku czulam ze bedzie chlopak nawet jak mi wciskali te core na usg to serducho mowilo co innego. A teraz cholerka moze nie potrzebnie to mowie moze wlasnie zapeszam ale czuje taki spokoj w serduchu ze jednak sie wkoncu udalo. Glupia glupia po co tak klepie :-(:-(

Losiczko ja Ci powiem ze to co czujesz to się sprawdzi :) ja tez tak czółam z moim synkiem ,a wmawiali mi ze dziewczyna hehehe

a ja wczoraj tez tak sobie lezałam i myslałam i przypomniało mi sie ze kiedys jakas cyganka na miescie mnie złapała i powiedziała ze wrózy i widzi ze mam synka i bedzie jeszcze kiedys córeczka ale niestety bedzie poronienie to było jakies 3 lata temu i teraz mysle ze to sie sprawdziło :(((( tak własnie wczoraj mi sie przypomniało .....a ja pozniej uciekłam od niej szybko nie chciałam zadnych jej wróżb!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Malami no to mi przypomnialas :-( no i o coreczce moge zapomniec bo jak mialam 2 synow bylam u wrozki i powiedziala mi ze ja nie bede miec corki :-( bo sa kobiety co corek nie rodza :-(:-(:-( no coz pozostanie mi tylko czekanie na wnusie:-)

Ale w serduchu i tak mysle swoje :-)

Malami - w którym tygodniu poroniłaś? .... na pewno jeszcze będziesz miała swoją upragnioną córeczkę!:tak:

Ilonka/losiczka - to będą dziewczyny jak nic ! ... jeśli wam tak podpowiada intuicja to coś w tym musi być:tak:

Ilonka - to niestety nie był sen tylko brutalna rzeczywistość:dry:

ja znowu czuję się dobrze...zauwazylam ze ewentualne objawy mam wieczorem...wczoraj ciągle kręciło mi się w głowie ... w nocy brzuch mnie nic nie bolał ... teraz czuje sie całkiem dobrze :-)

edit:

aha dziewczyny cieżarówki czy wy też tak miałyście na początku że dotykając go ręką czujecie że jest bardzo ciepły a w nogi wam zimno?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry