• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

karolinko w "mamo to ja" babeczka mowila ze nie wolno bo listerioza moze tam byc ciezko jest ocenic swierzosc owocow morza i ryb wedzonych to samo jest z serami mozna jesc wszystkie nawet plesniowe ale jezeli otworzysz ser to mozesz go jesc jedynie przez 2 dni na 3 dzien nie powinnas jesc go lepiej zostawic mezowi

reklama
Lorelain obys miala racje. Mi ciagle jest zimno , maz to ma radoche jak w domu mam 25st a ja chodze w spodniach od dresu a pod spodniami kalesonki hi hi tak kalesonki nie rajstopki do tego podkoszulka sweter a na nerki jeszcze przewiazany drugi sweter he he no masakra normalnie. Dobrac sie teraz do mnie to rzecz nie mozliwa ha ha.

MartaSz mi zanim wyszedl plusik na tescie w ciagu 7 cykli mialam dwa razy sen ze jestem w ciazy wiec uda sie napewno kiedys kochana oby jak najszybciej :-)

Witam Was kochane!! siema.gif

Katy jestem jestem, czytam na bieżąco, ale nie mam weny pisać ;-)
Powiem Wam, że też z chęcią wybrałabym się do Brafitterki, bo muszę znaleźć dobry stanik do sukni ślubnej, muszę poszukać kogoś w okolicy...
justyna bardzo mi przykro z powodu @....
Lori no to miałaś przygody z rana.... :-D:-D
Ilonka Losiczka ja wierzę, że będą wymarzone córy!!:-)

Na forum jest dużo świeżutkich mężatek, powiedzcie mi kochane o co prosiłyście gości zamiast kwiatów? I czy był to dobry pomysł? ;-)

MartaSx - e mi sie co chwile snilo ze jestem w ciazy no i jestem wiec nie moga byc sny na odwrót ;-)

Losiczka - no własnie jest mi zimno, leze pod kocem , mam dwa długie rękawy w tym jeden to sweter a jak dotykam brzucha to jest bardzo cieply:blink:

Witam sie z pracy bo mama malutka chwilunie ale myslami jestem juz w gabinecie z oczami wpatrzonymi w monitor i moje dzieciatko :-)
U nas sniegu full temperatura na szczesie juz nie taka niskachoc rano sie na to nie zapowiadalo. Zaraz uciekam bo jade z maluszkami na basen :-)
Kciukasy za najblizsze tesciki &&&&&&&

Lori- ja wymiękam- rozłożylaś mnie na czynniki pierwsze tą akcją ;)

Losiczko- mnie też kiedyś wróżka powiedziała, że widzi córkę, ale... co ma być to i tak będzie ;) Ja początkowo byłam pewna, że chłopak, a teraz mam mieszane uczucia i jedynie się z mężem przekomarzam jak mówi, że córcia będzie, ale sama nie wiem już. Najważniejsze, żeby było zdrowe.

No a u mnie sie w firmie plota rozniosła, bo dyrektor papla....

Lori a ja zrozumiałam ze to był sen :szok: o szok, no ale to dziecko wiec sie zdarza !!!!!
losiczka ja bym nie wierzyła w te wróżki tak do konca, jednej sie moze sprawdzi a jednej nie koniecznie, takze bądz spokojna:)
malami doczekasz sie jeszcze córeczki zobaczysz :) trzeba wierzyć :)
Marta i TY sie doczekasz kochana serdudnia pod sercem :)

Dobra wygońcie mnie bo muszę na zakupy bo w lodówce światło a mąz dziś wraca :) nie chce mi sie nawet dziś malowac :sorry2:

Suonko poproś aby zamiast kwiatów wysłali Wam 1 kupon totolotka każda z par oczywiscie :) a nóż widelec coś wygracie :)

Ostatnia edycja:
Lorelain, :-D:-D:-D Nie ma to jak mój siostrzeniec, który zrobił kupę do pieluchy i nie mógł obudzić mojego brata żeby mu pieluchę zmienił, więc sam sobie zdjął i zjechał na obsranym tyłku po schodach pokrytych białą wykładziną:-D:-D:-D

Losiczka, wiem że ty też czekasz na córcię, i to chyba bardziej niż my z ilonką razem wzięte. Skoro czujesz spokój w serduszku to będzie według twojego życzenia:tak:

Ja czuję raz tak a raz inaczej, raz myślę, że to synek, a raz że córeczka. Teraz i tak już nic nie zmienię. Najbardziej to bym chciała poczuć jak Maleństwo się rusza:tak:

Właśnie Maria Czubaszek jest w pytaniu na śniadanie i przyznaje się do dwóch aborcji!! Szok:szok: Nie znoszę tej baby, wydaje jej się że jest zabawna i elokwentna...

Muszę się pakować na weekend ale jakoś mi się nie chce...

Suonko, my prosiliśmy o wino i teraz mamy małą winniczkę. Zadowolona jestem z tego pomysłu! Nie zmarnuje się a pamiątka jest.

Ostatnia edycja:
reklama
suonko ja mialam takie karteczki z wierszykiem ze zamiast prezentow to bysmy chceci by swince dali sie radowac hehe, co prawda wujek mojego m ta swinke wzial powaznie pracuje przy wyrobie paszy i dzwonil do tesciowej ile workow paszy ma wziasc hehe alle na szczescie wyprostowali go ;p

losiczko mojej mamie wrozka powiedziala ze w wieku 16 lat bede miala dziecko z jakims staruchem ktory mnie zostawi bo wroci do rodziny swojej i do konca zycia bede sama wiec jak tylko to przypomne sobie to smiech mnie dopada dupa nie wrozka hehe:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry