• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

aga z tego co wiem to dobrze wyposazony gin sam robi genetyczne. moj robi to w 12 tyg kazdej a jak ma jakies watpliwosci to wysyla na jakies tam badania a jakie to nie wiem. kazdy powinien to robic.

reklama
Bobo ja nic wlasciwie nie czuje:szok:....raz tylko mnie brzuch lekko zakul i tyle ani cyce nie bola ani brzuch nie pobolewa jak poprzednimi razy....no chyba ze bede miala nalot objawow zaraz przed @

Tak na poprawienie humorkow :)

Żona z PMS pyta sie męża:
- chcesz coś do jedzenia?
Mąż na to:
- a jakie mam opcje do wyboru?
Żona:
- TAK ALBO K**** NIE!!!

katy na testa najwczesniej kiedy sikniesz? mnie cyce mniej bolaly prawie wcale a dzis znow je czuje nie mocno ale czuje.
powiedzcie mi dokad warto nad morze jechac?

Bobo ja najwczesniej 18go nie ma sensu sie wybijac no chyba ze @ przyjdzie a ty ktory masz juz dzien cyklu???
Z wyjazdem to ci nie podpowiem bylam tylko przejazdem w Ustce :sorry2:

My zaraz uciekamy spac, wczoraj przynieslismy lozeczko malej do naszego pokoju, bo spala z nami i juz nam bardzo przeszkadzala, a ze o spaniu w jej pokoju nie ma mowy to na poczatku probujemy tak. Pierwsza noc byla nie najgorsza zobaczymy jak bedzie dzisiaj.

Mnie dzisaj bola cycuchy i znowu sie pojawily kulki na prawym cycku czyli juz tylko czekam na @

Bobo nad polskie morze to Władysławowo, cudnie tam i blisko do Gdyni, Jastarni (tez piekne miejsce) i na Hel :)
Zalezy tez czy masz ochote na zabawe (imprezy, bary) czy na spokoj i cisze, jak na to drugie to to co zaproponowalam super

Jesli chodzi o inne kraje to polecam Turcje (od strony Grecji, przy Bodrum), przepiekne miejsce i naprawde niesamowici ludzie :)

reklama
krak do wladyslawowa daleko z poznania a co do turcji to bodrum (bylam tam) chowa sie do Icmeler :-) icmeler to raj na ziemi, cudownie tam jest, o pamukale nie wspomne bo tam to juz w ogole mega. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry