• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo ty jeszcze nic nie przekreslaj...nie takie dziwy zesmy ru widywaly:tak:
Ania to jak przyjdzie ten dzien i @ nie bedzie to sms i sikamy :-D co???
Ps fajna ta stronka, poczytam jak bede miec chwilke bo teraz sprzatam w pokoju i tu zagladam ;-)

reklama
Bobo nawet nie slyszalam o tych miejscach, dziekuje! Na nastepne wakacje moze sie przydac Twoje polecenie :)
Tymczasem lece te nazwy googlowac :)

Kochana my w zeszlym roku bylismy wlasnie w Icmeler male miasteczko przepieknie polozone wsrod gor zatoki piekne. za 2 tyg all inclusive zaplacilismy 2000zl ale to bylo last minute. a do pamuklae trzeba jechac daleko ale warto :-) wpisz sobie w google. sa tam wapienne skaly wygladajace jak gory sniezne :-)

Ilonka - te wypinania i naprężania zaczęły mi się w 15 tyg., ale że spodziewałam się czegoś innego, to nie zwróciłam na nie uwagi na początku, dopiero w 16 tyg. i wtedy już na prawdę dobrze to czułam. Dopiero gdzieś w 20 tyg. albo nawet po zaczęły się kopniaczki, a tak to cały czas było takie właśnie "coś". Położna jak mnie pytała co czuję i jej powiedziałam CO, to stwierdziła, że w takim razie dzidzia jest silna. I tego się trzymajmy.

Lorelain - ja brałam ślub (ten pierwszy) 22 lata temu, wtedy tez wszystko było inaczej. Ślub był skromny, dla najbliższej rodziny i nie wszystko było tak jakbym to sobie wymarzyła, ale... było-minęło.
Drugi - choć już tylko cywilny i tez skromny, był dokładnie taki jaki bym chciała mieć.

Ania - ja na tej stronce sobie co tydzień ogladam filmik, ale nie sama. Alinka przychodzi i każe sobie pokazać film z dzidziusiem i tak ze 3 razy obejrzymy i jest OK.

Ostatnia edycja:
ej, ja myślałam, że będę mieć nadrabiania a tu kilka postów... opuszczacie się dziewczynki:-p
byliśmy u znajomych którzy mają dwumiesięcznego Karolka, jaki słodki:tak::-D ja chcę takiego!!!!!!!!!!

dobranoc

nad naszym morzem polecam Karwię. wszędzie blisko, ale cicho :-)

Moja niespodzianka się udała, ale nie w całej części... tzn. niespodziankowa kolacja jak najbardziej, ale część z sexi strojem niestety nie... A co za tym idzie, Lori dzięki za strój sprzątaczki,ale już nie będę się wygłupiać... dobrze,że inne rzeczy działały... na dziś nie będę się rozpisywać, bo za dużo alkoholu wypiłam i ciężko mi się piszę, także dobranoc dziewczynki moje...:-)

O dzisiaj pierwsza sie witam:-):-):-)

Dziewczyny niech mnie ktoras kopnie w dupsko i do roboty zapedzi 4 torebki do poniedzialku musze uszyc a mi sie nie chce:-(.

Wiecie co wymyslilam:sorry2: dziewczyny z forum Jak zaplanowac plec dziecka robia rozne testy na plec he he . Napewno slyszalyscie o metodzie jakiegos goscia ktory sugeruje ze plec powstaje pod wplywem faz ksiezyca. I ja sobie sprawdzilam wszystkich chlopakow i jak byk strzelil wszyscy splodzeni w czasie kiedy ksiezyc byl na chlopaka. Chodzi o to ze dziewczynki robi sie w pelni ksiezyca. Obliczylam dokladnie dni zaplodnienia i zgadzaja sie w 99% a teraz jak byk wychodzi coreczka he he ale mi odbilo he he

Ilonko mam nadzieje ze sie dobrze czujesz :-)

Agniesia gratuluje coreczki tzn pareczki :-)

A jak ktoras chce niech sobie sprawdzi dzieci na kalendarz faz ksiezyca ( musicie sobie wpisac w google bo ja nie umiem zrobis linka :-( )

MILEGO WEKENDU BABECZKI

Ostatnia edycja:
reklama
Kate - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

losiczka
- a mogłabyś na podstawie mojego wykresu sprawdzić jak to się miało do faz księżyca? ... mi właściwie wszystko jedno jaka płeć, ale z ciekawości warto wiedziec ;-)

jane - jestem bardzo ciekawa jak dzisiaj twoja temperaturka wygląda :tak:

bobofrutek
- puki nie ma @ jest nadzieja !!!

aniabuchowicz
- fajna ta stronka :)

a mnei wspaniale muli:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry