• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzien dobry kochane:-)
Na poczatku musze.......ba musze....CHCE:tak: wam podziekowac bardzo milo sie czyta zyczenia samych podwojnych kreseczek :-D:-D:-D
Dziekuje za wszystkie torty, baloniki, GOLYCH FACETOW spiewajacych STO Lat i w ogole za wszystko, wszystko a przede wszystkim za wsparcie i za to ze jestescie:tak::tak::tak:

Silene kochana ale mi prezent zrobilas ze sie pokazalas;-), tylko obiecaj ze juz na tak dlugo nie bedziesz znikac :tak:

Scoti :-) wpisz mi prosze wiek 31 :zawstydzona/y:

reklama
wiTAM WAS troche mnie bylo ale zarkam do was troche sporo mamy teraz na glowie

wczoraj bylam na usg i bede miec powtoke poniewaz lekarce sie nie podoblal brzuszek (wydaje misie ze zoladeczek) boje sie zeby nie bylo wodobrzusze na zdjeciu usg faktycznie ma troszke duzy w poniedzialek skontaktowac sie ma polozxna ale lekrz strsznie jestm zmartwiona juz wczoraj wiedzialm ze jest cos nie tak bo robila mi usg z 15 min poczym kazala napic sie wody i wrocic i tek to nic nie pomogla i mam w ksiazce napisane powtorne usg z braku widocznosci zoladka.JUZ WYCZYTALAM WSZYSTKO IPO 25 TYG SIE WYJASNIA WSZYSTKO

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry