• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
MartaSx - ale co to zmieni ... jak teraz nie wyjdzie to dalej ma się nadzieje, aż do momentu @ ... a jak Ci juz teraz wyjdzie to bedziesz sie cieszyc jeszcze bardziej ... :tak: .... ale ja was dziewczyny nie namawiam i nie sprowadzam na złą drogę :-D

losiczka - ale za to jakie mam doświadczenie w sikaniu na testy :-D:-D ... zrobiłam chyba wszystkie dostępne na polskim rynku po sztuk kilka...raz to nawet sikałam bezpośrednio na test płytkowy odliczając krople... to się nazywa precyzja!!!:-D:-D:-D

witam z rana

silene
dobrze że jesteś!

katy
kochana życzę ci wszystkiego najlepszego. a zwłaszcza II kreseczek na koniec cyklu. buziaczki

wpadam do was później

A wiecie co dziewczynki ??? Poniewaz poza bolem cyckow a w sumie sutkow sennoscia czuje sie bardzo dobrze no i od wczoraj doszly nudnosci a ja sie chwilami zastanawiam po czym he he :-D:-D:-D nawet w nocy mnie muli :-D

Dziewczynki sikac mi tu prosze i meldowac 2 kreseczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiecie co ja mam schizę normalnie boje się testu he he he a wczoraj tak mnie kuło w podbrzuszu i tak zdawało mi się jakby mnie bolała kość tam na dole :/ chyba że sobie wkręcam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry