reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta no ja nie wiem, jak może być większe bo pierwsze bywa w setka a drugie zazwyczaj w jedynkach, coś ten lekarz dziwnie powiedział !!!!
Ilonka dobrze napisała interpretację, ja na Twoim miejscu bym zrobiła prywatnie awidność w takim razie, to kosztuje ok. 30-40 zł, a awidność daje pewność jak dawno była toxo, bo jeśli to świeże to naprawdę trzeba działać, a jak już było to będziesz spokojniejsza.

reklama
No i dobrze Marta, już będziesz spokojna:tak: Kto ma wiedzieć lepiej niż lekarz:happy:

Ilonka, właśnie to rozumiem przez specyficzne;-)

Spodnie kupiłam z h&m mama, używane, ale myślę, że będą spoko. A te getry to takie Legginsy Gatta donna 100d dla kobiet w ciąży r.2 S (2220261172) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale jakby któraś z was trafiła gdzieś na jakieś niedrogie leginsy, a dobre jakościowo, np bawełniane to poproszę linka. Nie chcę kupować w ciemno, bo te niektóre to po 2 praniach się rozłażą i jakoś dziwnie uszyte są.

Marta ja aż sprawdziłam. Ja miałam tak: Igg 460 a IGM 1,1 a za drugim razem Igg 46 i igm 0,25 w obydwu przypadkach jedno jest większe! ale tylko w pierwszym zostałam natychmiast skierowana do zakaźnego na awidność. To Igm powyżej iluś jest wątpliwe i trzeba po prostu to sprawdzić i już. A z drugiej strony, lekarzom trzeba ufać. Trzymam kciuki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roszpunka getry fajne, a spodnie z H&M są ogólnie bardzo fajne, wiec myslę ze bedziesz zadowolona ja tez kupiłam z Jasiem używane H&M a potem po porodzie chodziłam normalne bo wyprułam ten pas :zawstydzona/y:

Marta skoro gin tak powiedział to OK, wiec nie ma co chyba panikować tylko czekać do wizyty :) :-D

Te co kupiłam są bez gumy i są bardzo niskie. Zobaczymy. Nie były za drogie,a powinny być wygodne:-)

Baba z jakiegoś call center wyprowadziła mnie z równowagi! Nie mają umiaru, wydzwaniają kiedy im się podoba i zawracają dupę! :crazy:

Idę coś porobić, bałaganu narobiłam w domu:sorry:

Marta, daj znać jak przyjdą czy są porządne. Też sobie może kupię:-)

Marta - wizytę masz lada dzień, ale nie można tego bagatelizować. Pamiętaj, że cały TORCH (tokso, ospa, różyczka, cytomegalia i HIV) to mega niebezpieczne dla płodu wirusy. Koniecznie dopytaj lekarza i nie daj się zbyć. Od tego zależy rozwój układu nerwowego Twojego dziecka. Dzisiaj się nie stresuj zbytnio, ale na wizycie bądź czujna. Tokso przechodzi ok.80% społeczeństwa, być może się okaże, że miałaś przed ciążą i teraz masz przeciwciała, ale czujna bądź.

Roszpunka - nie biorę nospy, bo bóle są raz na jakiś czas i szybko mijają. Ale mam dzisiaj metaliczno - niesmaczny posmak w ustach :/

Ostatnia edycja:
Zaraz dodam na szalonych zdjęcie mojego big brzuchola.... tylko się nie śmiejcie bo jest duży jak na początek ciaży
Roszpunka oki na pewno dam znać

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj, kolejny ciążowy objaw:tak: Jakby cię bardziej bolało to zawsze możesz wziąć nospę:-)

marta, bez przesady. chudzina jesteś na razie, ale coś tam ci się już w dole zarysowało;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry