reklama

Zaczynamy staranka :)

Ale mi się chce spać...spałam w ciągu dnia 2 godziny, jak trup :) Dawno tak mocno nie spałam i teraz znowu mi się oczy kleją. Od dzisiaj będę się nazywać "Anita Pełonobjawowy Podręcznik Ciążowy" ;)

reklama
marta ja nie jestem w ciazy a mam taki brzuch :-( kochana malutki masz brzuszek ja to mialam gigant w porownaniu z Twoim. pokazywalam tu dziewczynom nie wiem czy ktoras pamieta ale byl wielki

Mam mega bebzol na zdjęciu tego tak nie widać:-D ale u mnie same cycki ważą z 2 kg jak nie więcej po prostu masakra.... a jak bolą. W staniku jestem 24h

Wysłałam jeszcze moje wyniki na forum ginekologiczne zabaczymy co oni mi napiszą

Roszpunka fjane te getry gatty tez sie zastanawiałam ale dla mnie za cinkie bo to tylko 100den, jak ktoś ma zgrabne nogi to pasuje bo mi to sie wylewa więc okropnie bym wyglądała

MartaSx
ja właśnie kupiłam z tego typu legginsy, mam nadzieję,ze trafisz na lepszy materia,ł bo moje to szmata, kolana sie wypchają to tak wiszą, ja w nich tylko śpię.Bawelna najgorszego gatunku.

A ja kupiłam ostatnio takie Leginsy Wik Bezszwowe Art.099 - Ceneo.pl one nie sa typowo ciążowe ale nie mają gumek i nie mają szwów i super sie nosi nic nie ciśnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj tak bobo to miała niezły brzuszek w 12 tygodniu, trzeba przyznać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D
Marta masz naprawde super brzunio, ja tam nie widze aby był duży, chyba dużego nie widziałaś :P hihi :)
anisiaj o matko, ja miałam ten mateliczny smak łeeeeeeeee, jak dobrze ze juz go nie mam, to było okropne, i ciągle przez to podjadałam aby nie czuć tego świństwa, a z Jasiem miałam tak przez calutką ciążę -koszmar !!!!!!!!!!!!weic masz wszystkie objawy, brakuje ci jeszcze mdlosci i wymiotów :rofl2:

NO nic ja uciekam bo Jaś ma gorączkę i kaszle wiec chyba nocka bedzie z głowy tak coś czuje !!!!!!!! Ojjjjjjj kiedy ja sie wyśpię, chyba w piachu najprędzej :baffled:

ja na szczęście nie miałam metalicznego smaku w ustach, a te getry to mam nadzieję, że przyjdą w ogóle bo pogmatwałam z formą zapłaty, ale napisałam im maila

Marta a Ty ten brzuszek to masz taki, jak ja jezcze przed ciążą porządny obiad zjadłam to tak wyglądałam. więc nie narzekaj:tak:
Ja mam 23 tydz. i nie widze swoich stóp, bo mi brzuch wszystko zasłania a już nie wspomnę o depilacji robię wszystko na oślep i na wyczucie, niedługo M będę prosić aby mi wygolił :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajne te bezszwowe,ale niektóre mają np takie kółka z tyłu jak dupa pawiana:-D A te bawełniane to właśnie niektóre takie byle jakie. Kupiłabym sobie w h&m, fajny materiał mają, ale trochę mi szkoda kasy na takie zwykłe getry.

ilonka, nie życz mdłości, wystarczy anisiaj tych objawów!

marta, na pewno dojdą:tak:

anaber, :-D też mnie to czeka:-D tylko u mnie golenie raz na tydzień będzie, bo m nie ma w domu:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry