reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Mąż nie zadowolony troche ale nie chce mnie denerwować nie chce robić mu na złość ale tyle razy tej wiedźmie szłam na ręke ze względu na niego teraz dość albo będzie tańczyła jak ja zagram albo nie będziemy mieć kontaktu i będzie spokój!!Ona nam zawsze może odmówi a my nigdy niemogliśmy niech zobaczy jakie to uczucie jak syn jej w końcu odmawia ja wole zjeść spokojny obiad w domu przynajmniej nikt mi nie obżałuje.Mam za to inny problem znowu chcemy Nastce kupć nowy wózek inwalidzki a to koszt 8300zł!!!!!Napisałam do fundacjii polsat żeby nam dopłacili przetrzymali mnie 2 miesiące z wnioskami i na koncu okazało sie że dopłacą mi tylko 2500!!!!!a skąd ja reszte wezme a wnioski mam juz po terminie i jestem w czarnej du......pie mówie wam jak ja przeklinam te fundacje gdyby mi odrazu napisali żeby wniosek jeszcze gdzie indziej złożyć bo całej kwoty mi nie dadzą to nas wytrzymali :wściekła/y:

reklama
Wiolka, a tak się reklamują te wszystkie fundacje. TVN i Polsat, pic na wodę fotomontaż. Chamstwo, skoro nie chcieli Wam pomóc to mogli od razu odpisać:wściekła/y:

Oni zarabiaja przedewszystkim na siebie nie dla dzieci!!!!Teraz już nie mam jak złożyc wniosków do innych fundacjii pozatym dokumenty mam już po terminach i znowu sie zacznie zbieranie tych francowatych zaświadczeń szlag człowieka trafić może oni myślą że ja nie mam co robić a na wózek inwalidzki jeszcze trzeba mieć zaświadczenie od lekarza specjalisty że jest ci potrzebny popier....... są nikt dla zabawy wózka inwalidzkiego za tyle pieniędzy dziecku nie kupuje:no:

Mąż nie zadowolony troche ale nie chce mnie denerwować nie chce robić mu na złość ale tyle razy tej wiedźmie szłam na ręke ze względu na niego teraz dość albo będzie tańczyła jak ja zagram albo nie będziemy mieć kontaktu i będzie spokój!!Ona nam zawsze może odmówi a my nigdy niemogliśmy niech zobaczy jakie to uczucie jak syn jej w końcu odmawia ja wole zjeść spokojny obiad w domu przynajmniej nikt mi nie obżałuje.Mam za to inny problem znowu chcemy Nastce kupć nowy wózek inwalidzki a to koszt 8300zł!!!!!Napisałam do fundacjii polsat żeby nam dopłacili przetrzymali mnie 2 miesiące z wnioskami i na koncu okazało sie że dopłacą mi tylko 2500!!!!!a skąd ja reszte wezme a wnioski mam juz po terminie i jestem w czarnej du......pie mówie wam jak ja przeklinam te fundacje gdyby mi odrazu napisali żeby wniosek jeszcze gdzie indziej złożyć bo całej kwoty mi nie dadzą to nas wytrzymali :wściekła/y:
o matko ... co za bezduszność !!! przykro mi .. a może jakaś fundacja jeszcze pomoże ???

Ja w niedziele kupiłam szydełkowego królika od Pani która ma chorą córkę i wyrabia takie cudeńka i sprzedaje wśród znajomych , znajomych znajomych i ich znajomych i tak pocztą pantoflową .. a króliczek bosssski pokazałabym Wam ale został u rodziców .. nic straconego za tydzień Wam pokażę :)

Wiem Wiolka, okropność te wszystkie fundacje naciągają ludzi na kasę a dzieciaczki mają z tego nie wiele :wściekła/y: mnie też szlak trafia jak takie coś słyszę ale wiem że tak jest tak jak inne ośrodki pomocowe wszystko robią na swoją korzyść dają tym co mają a tym co na prawdę potrzebują to nie.

Przypomniała mi się sytuacja jak miałam nogę w gipsie i mamie kazali pójść do ortopedy po skierowanie na jego usunięcie, bo chirurg bez skierowania nie usunie gipsu. Przecież wiadomo,. że do dentysty na zdjęcie gipsu nie pójdę:wściekła/y:

Aneczkaa- musze sie zwrócić do innej fundacjii tylko jak każda nam tak będzie kapać to rok nam zejdzie uzbieranie ponad 8000 a ona wózka potrzebuje już za niedługo bo ten który mamy robi sie za mały szlg by to trafił wszystko

reklama
Aneczkaa- musze sie zwrócić do innej fundacjii tylko jak każda nam tak będzie kapać to rok nam zejdzie uzbieranie ponad 8000 a ona wózka potrzebuje już za niedługo bo ten który mamy robi sie za mały szlg by to trafił wszystko
ja pitole ... trzymam kciuki zeby szybko się udało ...

jak tylko wygram w totka będę o Tobie pamiętać ... a kiedyś w końcu muszę wygrać nie ?? hehe zawsze po deszczu świeci słońce ...deszcz teściów pada na mnie od 5 lat więc jeszcze 2 lata chude i chyba wygram .. co ???

Do góry