• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
scotland do mnie jeszcze nie dociera..niby widze II kreski,ale nie moge uwierzyc..mam warzenie,ze mi sie to sni..,ze za chwile sie obudze i bede miala podpaske w gaciach.....a staranka mialy na razie poczekac :-D..i z tego spontana w nasza 10ta rocznice slubu poczelismy nasze 3dziecko !!!

kto ma ochotę na zupę szczaiową z jajeczkiem ???

Zupka dochodzi podkład na doniczkach schnie .. zamówiłam drewniane jaja - obym zdążyła obmalować do świąt .... może dziś znajdę siły na wykorzystanie męża :D

Madlen moje gratulację :-D
Scotland dla mnie to też za wcześnie ale wiesz każdy robi według uznania
Getry super trochę jeszcze za duże bo wzięłam M i na brzuchu mi wisi trochę hi hi jeszcze mam za mały :-D

Ostatnia edycja:
Marta u mnie wszystko ok poprostu nie mam jakos weny do pisania a po za tym juz od ponad tyg mecze sie z sukienka dla chrzesnicy hehe ale staram sie czytac na bierzaco

madlennn GRATULUJEEEEEEEEEE KOCHANA !!! NIE SLUCHAJ KOLEZANKI pewno zazdrosna :*****

scoti ja mam juz liste hehe tylko musze jeszcze lokal wybrac gdzie ich pomiescic ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki kochane,ze wytrzymalyscie tyle ze mna :-)
jak sobie poukladam wszystko w glowie i wkoncu dotrze do tej mojej pustej glowy,ze tworzy sie we mnie nowe zycie,to bede czesciej zagaldala..bo na razie to mam takie adhd,ze nie moge usiedziec na tylku dluzej niz 5min.i caly czas sie boje,ze to tylko sen..ze @ przyjdzie...boje sie..jak cholera !!!

reklama
zagubiona straszne jest to uczucie..ledwo mi test pokazal II krechy a ja juz sie martwie..
ja juz uciekam,bo smyki teraz wczeniej koncza szkole a pozniej mam zebranie
milego dnia :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry