reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej laseczki ciezko sie was nadrabia po weekendzie a dzsiaj macie takie tempo:szok:

Ja dzisiaj mam o 14 pobranie krwi na badania, a kurde nie mam z kim malej zostawic, boje sie bo ja zawsze po iglach musze dojsc do siebie a jeszcze zajac sie szkrabem jak ledwo na nogach stoje bedzie ciezko ale musimy sobie poradzic jakos.

Tesciowa juz w polsce 10 dni z nia to tak akurat, jakby byla dluzej pewnie w kaftanie by mnie wywiezli.....:sorry2: ostatnio wlaczyla sie jej gadka chrzciny:szok: masakra juz sie chyba nie zamknie dopoki terminu nie usatalimy:wściekła/y:a ja nie mam zamiaru wybierac terminu w 9 tygodniu ciazy :no: jest troche zla na mnie ze nie zgodzilam sie chrzcic na swieta w grudniu, ale dla mnie to za wczesnie i musze kupic matce chrzestnej bilet bo ona nie pracuje a wiadomo jakie sa ceny biletow na swieta. A teraz pyta sie czy na wielkanoc nam pasuje i juz wybiera kogo mamy zaprosic......

Anczkaa-życze ci oczywiście tej wygranej:-)Dzwoniłm do tej mojej kobietki u której wózek będziemy kupować i ona mi pomagała dokumenty zbierać powiedziała mi że ma taka swoja fundacje do której sie zwraca w takich sytuacjach i da mi namiary na nich będę tam po południu dzwonić trzymajcie kciuki żeby sie udało,oni ocipieli wiedza ile kosztuja sprzety dla takich dzieci a skad na to brać!!Mamy w domu już pionizator za 3500 wózek za 15000 gruci za 1000 na pieniądzach nie śpimy wszystko nas kosztuje wielu wyrzeczeń a nie tylko siegnięci po portfel

Anczkaa-życze ci oczywiście tej wygranej:-)Dzwoniłm do tej mojej kobietki u której wózek będziemy kupować i ona mi pomagała dokumenty zbierać powiedziała mi że ma taka swoja fundacje do której sie zwraca w takich sytuacjach i da mi namiary na nich będę tam po południu dzwonić trzymajcie kciuki żeby sie udało,oni ocipieli wiedza ile kosztuja sprzety dla takich dzieci a skad na to brać!!Mamy w domu już pionizator za 3500 wózek za 15000 gruci za 1000 na pieniądzach nie śpimy wszystko nas kosztuje wielu wyrzeczeń a nie tylko siegnięci po portfel
trzymam kciuki !!!!!

u nas wczoraj bylo 22 stopnie i dzisiaj tez podobno ma byc tak cieplutko :-)

A moze to ja jestem jakas dziwna i nasze wszystkie brzuchatki maja juz ustalona date chrzcin i liste gosci bo juz sama nie wiem ale dla mnie poczatek ciazy to duzo za wczesnie na takie plany.......

hej kochane :-)
od srody probuje wam napisac,ale caly czas sie boje...nie dowierzam...dzisiaj mam termin @,zakladajac ze cykl 35dni..@ brak...od srody wychodza mi pozytywne testy !!!!!!,na poczatku kreskeczka jasna,ale teraz jakby ciemniejsza...ja nadal w to nie wierze...zamowilam sobie test..niby dobry..do konca tygodnia ma przyjsc,jesli do tego czasu mnie nie zaleje,to sikam..az sie cala tzrese..
nei czytalam was,przepraszam ale od kilku dni nie moge sie skupic i mam adhd.
w piatek ryczalam,bo mi jedna znajoma powiedziala,ze na bank to nie jest ciaza,bo kreska jest jasna a musi byc ciemna...tylko,ze to bylo przed terminem @..dzisiaj moze tez nie jest super ciemna,ale widoczna i wcale nie musze brac testu pod swiatlo..
trzymajcie za nas kciuki ;)))
i przepraszam,ze tylko tak o sobie..buzka :**

Musze spróbować może akurat sie nam uda,Scotland współczuje teściowej moja nic nie wie mąż jej nie mówił ja sie do niej nie odzywam i spokój ale jak sie dowie to sie zaczną też jej dobre rady!!!!!!!!!!!!!!! Madlen-kochana super gratuluje powoli i trzymam mocno kciuki:happy2::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry