Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ostatnio wlaczyla sie jej gadka chrzciny
masakra juz sie chyba nie zamknie dopoki terminu nie usatalimy
a ja nie mam zamiaru wybierac terminu w 9 tygodniu ciazy
jest troche zla na mnie ze nie zgodzilam sie chrzcic na swieta w grudniu, ale dla mnie to za wczesnie i musze kupic matce chrzestnej bilet bo ona nie pracuje a wiadomo jakie sa ceny biletow na swieta. A teraz pyta sie czy na wielkanoc nam pasuje i juz wybiera kogo mamy zaprosic......trzymam kciuki !!!!!Anczkaa-życze ci oczywiście tej wygranej:-)Dzwoniłm do tej mojej kobietki u której wózek będziemy kupować i ona mi pomagała dokumenty zbierać powiedziała mi że ma taka swoja fundacje do której sie zwraca w takich sytuacjach i da mi namiary na nich będę tam po południu dzwonić trzymajcie kciuki żeby sie udało,oni ocipieli wiedza ile kosztuja sprzety dla takich dzieci a skad na to brać!!Mamy w domu już pionizator za 3500 wózek za 15000 gruci za 1000 na pieniądzach nie śpimy wszystko nas kosztuje wielu wyrzeczeń a nie tylko siegnięci po portfel