reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo-ja miałam bardzo słabiutką drugą kreske a po 3 dniach była już fajna ja robiłam test dwa dni po terminie @ to wtedy mi taka bladziutka krecha wyszła ja jestem dziś wykończona przywieźliśmy sobie kiełbaske pasztecik i za niedługo do spania

reklama
Madlen-dobrze sie czuje tylko czasami mnie boli brzuch dość mocno ostatnio niby mniej a takto to nic więcej i mnie akurat to nie martwi bo przy I ciąży nie miałam objawów:happy2:No i śpiąca jestem:-)

to mnie kochane uspokoilyscie !!!,dzieki :***
zagubiona jesli dobrze pamietam,to ty chyba masz takie cos do sluchania serduszka dzieciatka ??,jak to sie fachowo nazywa i od ktorego tc mozna uzywac ?

marta ja tez wolalabym ciaze przejsc bez wymiotow,bo na lezenie nie moge sobie pozwolic,bo mam jeszcze dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja..a teraz,kiedy jestem znowu w ciazy..bardziej,aby nie czuly sie odtracone ..ale taki brak objawow,martwi mnie..bo nie wiem,czy z moja fasolka jest wsio dobrze ;-),a tutaj prowadzenie ciazy wyglada inaczej niz wpl.rozni sie bardzo,wiec tym bardziej jestem troszke nerwowa..i nic na to nie poradze..,ale trzeba wierzyc,ze wszystko bedzie dobrze :tak:;-)

Madlen będzie dobrze mój gin powiedział że brak objawów nie zaszkodzi na pewno fasolce więc nie martw się na za pas, bo niby czemu miałoby być źle :tak:
ja zmykam już do łóżeczka bo zmęczona jestem pooglądam telewizor leżąc, jutro do was zajrzę z rańca ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry