Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bobo-ja miałam bardzo słabiutką drugą kreske a po 3 dniach była już fajna ja robiłam test dwa dni po terminie @ to wtedy mi taka bladziutka krecha wyszła ja jestem dziś wykończona przywieźliśmy sobie kiełbaske pasztecik i za niedługo do spania
Madlen-dobrze sie czuje tylko czasami mnie boli brzuch dość mocno ostatnio niby mniej a takto to nic więcej i mnie akurat to nie martwi bo przy I ciąży nie miałam objawówNo i śpiąca jestem:-)
to mnie kochane uspokoilyscie !!!,dzieki :*** zagubiona jesli dobrze pamietam,to ty chyba masz takie cos do sluchania serduszka dzieciatka ??,jak to sie fachowo nazywa i od ktorego tc mozna uzywac ?
marta i dobrze ze Cie nie mecza objawy ciesz sie ciaza Kochana :-) madlen to co mam zagubiona to jest DETEKTOR TETNA PLODU i niby mozna juz od od 12tyg sluchac ale wydaje mi sie ciezko w tym tyg samemu uchwycic.
marta ja tez wolalabym ciaze przejsc bez wymiotow,bo na lezenie nie moge sobie pozwolic,bo mam jeszcze dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja..a teraz,kiedy jestem znowu w ciazy..bardziej,aby nie czuly sie odtracone ..ale taki brak objawow,martwi mnie..bo nie wiem,czy z moja fasolka jest wsio dobrze ;-),a tutaj prowadzenie ciazy wyglada inaczej niz wpl.rozni sie bardzo,wiec tym bardziej jestem troszke nerwowa..i nic na to nie poradze..,ale trzeba wierzyc,ze wszystko bedzie dobrze ;-)
Madlen będzie dobrze mój gin powiedział że brak objawów nie zaszkodzi na pewno fasolce więc nie martw się na za pas, bo niby czemu miałoby być źle
ja zmykam już do łóżeczka bo zmęczona jestem pooglądam telewizor leżąc, jutro do was zajrzę z rańca ;-)