reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen tak jak bobo powiedziala to detektor tetna plodu pisze ze od 12 tc juz mozna ale to bzdura ja kupilam w 16 i ciezko bylo znalezc dopiero po 20 tc szybciej znajduje

joweg przytulam

reklama
w sumie ma cos nieaktywnego co rosnie to nie wiem co mam o tym myslec :( niehcce sie leczyc wiec nie wiem co dalej ide do mezusia posiedziec z nim, ale wydaje mi sie ze ja to gorzej znosze niz on :(

Witam kobitki ;-)

Joweg przytulam mocno kochana :*
Bobo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& :happy2:

Ja dziś grzeszyłam :sorry2: wykorzystałam to ,ze względna pogoda zimno bo zimno ale nie padało i M miałam pod ręką więc zdecydowałam się ,że w niedzielę palmową umyję okna i wypiorę firanki, no i się zabrałam za robote moj M mi pomógł kurcze ale pleców nie czuję. Ale zapach znakomity w domu od razu zrobiliśmy przymiarkę w sypialni czy wejdzie łóżeczko no i wszystko będzie ok, nawet wykorzystam wszystkie wysuwane kosze w szafie bo bedziemy musieli przestawić łóżko :tak: także cieszę się.

dziewczyny czy któraś wie może czy są lakiery wodne ale kolorowe tzn odcienie brązu bo bedziemy musieli odświeżyć łóżeczko. Napewno musi to być wodny lakier, byłam w OBI to pan powiedział ze są tylko bezbarwne ale ja chcę na ciemno. nawet firanki makarony dzisiaj mi się nie poplatały w praniu bo ostanio to worek z jedną mi sie otworzył więc masakrę miałam jak to rozplątywałam :-p

Bobo ja mialam chyba jasniejsza kreche na poczatku, napewno bedzie coraz ciemniejsza, lec na bete i do lekarza po luteine:-)

Ja kilka dni temu dowiedzialam sie ze nasi znajomi sie rozstali:-( maja coreczke 3 miesiace starsza od naszej, mam nadzieje ze dziewczyny sobie poradza...

scoti poki co bede testowac jeszcze codziennie bo jestem ok 9-10 dni po owu wiec nic dziwnego ze krecha jasniutka ledwo widoczna. wiec jak bedzie taka juz widoczna to polece od razu do gina, ale mam caly czas mokro takie uczucie mokra. wy tez tak macie? ja juz nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy wiec pytam hihi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry