reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolina-wiadomo że dla kobiety lepiej jeśli sie nie męczy i nie musi nad tym kibelkiem slęczęć bo to akurat nie jest przyjemne ja nie widze nic złego w bezobjawowym przechodzeniu ciąży :-)

reklama
Wiolka- ja oczywiście też nie widzę nic złego, a z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że jest to najcudowniejszy z objawów- bezobjawowa ciąża. Kiedyś rozmawiałam z mamą i ona obie ciąże przeszła bez jakiegokolwiek objawu, więc chyba coś jest w dziedziczeniu ;) Tylko mojemu mężowi trudno wytłumaczyć, że wymiotować nie muszę. Za to ciągle mi powtarza, że z moimi zmiennymi nastrojami już nie daje rady. Szkoda, że nie zdaje sobie sprawy, że w dużym stopniu te nastroje są jego zasługą. ;)

witam :-)

bobo mam taki sam pomysł jak ka-ro-li-na. Może kup np. na jutrzejszy poranek, (albo na środowy najlepiej) jakiś test w aptece, np. płytkowy.
wiola u mnie też wieje... pogoda okropna, ciekawe kiedy będzie coś lepiej...

karolina-ja też mam jakąś chorą huśtawke nastrojów i proste rzeczy mnie do płaczu nieraz doprowadzają szkoda że mąż nie potrafi wczuć sie w twoją sytuacje i spojrzec na wszystko z twojego punktu widzenia wiem jak ważne jest takie wsparcie ja mojemu m daje popalić ale on biedny stara sie mnie zrozumieć:confused2:mam nadzieje że pewnego dnia twój m sie obudzi i zauważy gdzie tkwi problem czy on chce mieć rodzine swoją czy najważniejsza jest tylko jego mama Bietka-u mnie okropnie a wczoraj to raz słonko raz deszcz a później śniegeim ostro sypało dramat po prostu:no:

Kobiety jaka śpiąca dzis jestem okropna jest ta pogoda miało być już wiosennie a nie zimowo :wściekła/y:Bobo-ja robiłam dwa testy ale oba z apteki możesz kup taki i zobaczysz czy będzie różnica;-) mój m wczoraj głskał mnie po brzuchu i mówi jest tam ten nasz dzidzior?Sam chyba jeszcze nie dowierza:-DGdzie wy wszystkie jesteście spicie na taka pogode?

Hej,
Karolinka - ja jestem, ale mało tutaj zaglądam bo kurcze nie jest łatwo. Większość dziewczyn to ciężarówki i mało kto juz został ze starających i oglądanie suwaczków nie poprawia nastroju. Czasami ciekawość co u was jest silniejsza więc zaglądam.

Ja chyba w tym miesiącu mialam owulacje z dwóch jajników. Dokładnie planowo tak jak powinna być czyli cykle mi zostają 26 dni. Wczoraj pomęczyłam męża bo juz nie mogłam wytrzymać, ale bardzo uważał. Zresztą byłam juz jeden dzien po owu.

ja sie troche przygotowuje do powrotu do pracy, zrobilam ladnie włosy, paznokcie. Kupiałm śliczną elegancką torebke na wiosne ( no tylko wiosna gdzies sobie poszła), sweterek, żakiet i spódnice. Dzisiaj jeszcze musze pojechac po okulary.

Witam porannie :happy:

Bobo ja test robiłam kilka dni przed @ to wychodziły negatywne a w dzień @ juz wyszedł pozytywny i kreska tez była bledsza. Wszystkie testy miałam z apteki o czulości 25.

Ja dziś szkolny dzień znowu mam egzamin ale to pryszcz do tego co miałam osttanio ;-) także jade na luzie i w środę równiez mam egzamin w sumie test.
Wiolka ja też mam dzis lenia okropnego nic mi sie nie chce :baffled: teraz leże na kanapie jak len w wierszu i wygrzewam sie na słoneczku które mi świeci do pokoju oczywiście w piżamie bo jeszcze nie miałam sił się przebrac :rofl2:

Lori- ja wiem jak Tobie jest trudno- Losiczka używa tych samych argumentów.
To miało być szczęśliwe forum, a dla Was teraz zakrapiane jest łzami. Wiem... patrzeć na suwaczki i czytać o ciążowych objawach, dolegliwościach i wizytach i lekarza... Ale Kochana może warto zacisnąć zęby i iść dalej? Przecież Twoje aniołki czuwają nad Tobą tam w górze, wszystko będzie dobrze. Wiem, że musi minąć trochę czasu... wiele łez musi spłynąć zanim zaczniesz się znów beztrosko uśmiechać. Wiem... a jednak proszę byś zaglądała i meldowała się od czasu do czasu... że wszystko u Ciebie w porządku.
A zakupy, nowy wizerunek- to bardzo dobry pomysł. Świetnie że zadbałaś o siebie w szczególny, wyjątkowy sposób. Trzymam kciuki za Twój szybki powrót...

reklama
witaj lorelain
przesyłam dużo ciepłych całusków :*

kobiety ja dzisiaj chyba znowu nie wyjdę z domu, wieje, u mnie tylko 4 stopnie... pochmurno. Leżę w piżamie i zastanawiam się, jak bardzo nie chce mi się wstawać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry