reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo ja tez mam uczucie mokra caly czas, u mnie dochodza do tego kremowe 'gluty' nie wyglada zbyt ciekawie ale poki nic nie swedzi i nie zabarwione krwia to chyba nic groznego... nie pamietam czy mialam cos takiego w poprzedniej ciazy:confused:

reklama
Hello, ja zaczęłam tydzień nocek. Całą sobotę bolała mnie głowa, ale jak czytałam na forum to nie tylko mnie.
Joweg, przykro mi z powodu Twojego meża, ale trzeba walczyć. Niedługo będziesz nosiła Waszą cząstkę po serduchem, Twój mąż musi znaleźć siłę dla tej małej istotki, a Ty musisz go wspierać.
Katy, trzymam kciuki za Twojego tatę, oby szybko go zdiagnozowali. Straszne co mu się robi z tą nogą:-(
Bobo, nic nie mówię tylko trzymam &&&&&&&&&:-)
Dzisiaj wykupiłam recepte na duphaston 10mg, tylko nie wiem jak go przyjmować. Na ulotce jest napisane doustnie, ale kiedyś pisałyście, że bierzecie luteinę pod język do rozpuszczenia. Czy jak? Doradzcie, bo mi lekarka nie powiedziała, a ja zapomniałam się spytać, bo myślałam, że na opakowaniu będzie jakaś informacja.

Dzięki, ale co Ty nie śpisz? Myślałam, że tylko ja się tutaj ostałam o tej godzinie:-)
Z ulotki wyczytałam tylko, że doustnie, logicznie pomyślałam, że gdyby miało być inne konsumowanie niż przez połknięcie to chyba by to napisali. No, ale skoro na BB wyczytałam te rozpuszczanie pod językiem to w końcu zgupiałam. Wolałam się upewnić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pierwsza :-)
ja tylko na chwile bo lece na komisje do zus trzymajcie kciuki by dobrze poszlo :-)
sikaniec z rana zalaczam foto niby cos tam lepiej widac ale nadal lipna kreseczka chyba to jednak nie ciaza a jakies zaburzenia mam bo kazdy test i to samo wiec ja juz nie wiem :-( no ale testow jeszcze mam troche wiec sobie posikam hihi

IMAG0082.jpg

Bobo-jak zaburzenia skoro II kreski pokazuje?Trzeba to sprawdzić poczekaj kilka dni i wtedy zrób ja wstałam ale ledwo siedze tak mi sie spać chce pogoda okropna małej dobudzić do przedszkola nie moge leniuszka:-) Miłego dnia Ilonka-gdzie ty jesteś wiatr cie chyba nie porwał?:-D

reklama
Dzień dobry Kochane!

bobo- mi te testy też takie mega blade wychodziły, dopiero na takim zwykłym aptecznym kreska była widoczna bez akrobacji, więc jeśli masz możliwość wypróbuj inną firmę i zrób test z apteki- przynajmniej się przekonasz. ;)

joweg- przykro mi. qrcze to takie niesprawiedliwe...

Ilonko- daj już spokój z tym ukrywaniem się... Wracaj do nas- proszę...

Losiczko, piąteczko, lori..... a Wy gdzie???

Madlen- mój mąż ma do dzisiaj taki stereotyp, że kobieta w ciąży to musi wisieć nad porcelaną 24 na dobę i cągle się zastanawia czy ja oby na pewno w tej ciąży jestem....

Katy- trzymam kciukasy cały czas...

agnes- jak się czujesz?

Roszpunko- dzisiaj masz chyba USG, prawda? Trzymam kciuki za udaną wizytę ;)

Scoti- a może tak tabelka? dawno nie było...

no i znów więcej nie pamiętam... przepraszam

Miłego dzionka wszystkim życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry