reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiolka na święta zapowiadają 20 stopni i ładne słoneczko.
Lori dobrze, że jesteś :tak:
Anaber trzymam kciuki a ja kurcze nie mogę się ogarnąć z tą szkołą mam trzy rozdziały prawie a dwa muszę jeszcze napisać nie wiem kiedy to zrobię nie mam pojęcia w czerwcu obrona boję się że nie zdążę a dziś muszę jeszcze jechać do prawnika po poradę i jutro do sądu :angry:
Bietka to tak jak u mnie też pochmurno i wieje jak djabli

reklama
czesc dziewczyny
bobo poczekaj kilka dni i powtorz test spokojnie podejdz do tego chodz wiem ze trudno jest ale jak zaczniesz teraz fisiowac to pozniej jeszcze gorzej bedzie :* powodzenia z zus

lori doskonale cie rozumiem kochana nie zmuszaj sie do niczego ja po stracie aniolka bardzoooooooo dlugo nie moglam slyszec o ciazy dzieciach itp mimo ze szlam do przodu i czulam sie lepiej :*

w sumie pol nocy nie splaam ryczalam w poduszke , i chyba wyplakalam to ze maz torche lepiej sie czuje ale wiesz raz gorzej raz lepiej :( ciezko okreslic dzien jeszcze dlugi :(

cala sie trzese...........siurnelam na testa z apteki teraz bo juz wyrobic nie moglam i oto wynik ( test o czulosci 20 a te co wczesniej siuralam niby 10) no zaraz na zawal padne... widzicie to co ja???????

IMAG0083.jpg

Joweg tulę mocno bo nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz :-( trzeba wierzyć że będzie dobrze że się ułoży, może mężuś jak już będziesz w ciąży to podda się leczeniu i będzie dobrze.

JA jestem wściekła:wściekła/y: miałam iść do prawnika po poradę kazali mi dzwonić w poniedziałek a jak przed chwilą dzwoniłam to mam po świętach się umawiać bo nie mają terminów a ja to najpóźniej jutro do sądu muszę zanieść :angry: co za czubki....
Bobo ja też taki miałam no kochana myślę że mogę Ci gratulować jak dla mnie to są dwie krechy jak byk ;-) a jak w zusie ?

Karolina u mnie to nie jest sterotyp,tylko 3ciaza ktora jest zupelnie inna niz dwie poprzednie..,a ja nie moge tak jak wy isc do lekarza,zeby zrobil mi chociaz usg i powiedzial ,ze wsio jest dobrze..,a to ze sie martwie,to chyba normalne !!!
Joweg az nie wiem,co ci napisac...,musisz byc dobrej mysli..tule mocno :*
Bobo powodzenia ;-),no i caly czas zaciskam &&&&:tak:

reklama
na zdjeciu gorzej widac postaram sie zrobic jeszcze jedno zdjecie. krechy jak byk bladzioch ale widdoczny z daleka. dzwonilam do gina i mam jutro przyjsc po luteine.zus mnie cudownie uzdrowil i nadaje sie do pracy wg nich z moja wygolnosc pluc ktora ma 50% :-D no ale teraz jak zaciazylam to nie pojde do pracy.
zrobilam nowe zdjecie :

IMAG0084.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry