reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina ,no lepiej zeby nie..bo ja tu nie mam nikogo do pomocy..ale te blizniaki to mi wszyscy kracza..nawet dzieci,ze fajnie bedzie,jak urodze dwojke :szok: i jakos wyjatkowo szybko wychodzil mi test..,ale jak juz trafia sie te bliznieta,to plakac nie bede :-D,byle cale i zdrowe :tak:
bobo ty wariacie,uspokoj sie ;-),wyraznie widac II kreski..poczekaj 2-3 dni i powinny byc juz wyrazniejsze ;-)

reklama
Bobo gin liczy i tak mniej więcej od pierwszego dnia@ więc policz i wyjdzie a od owu to już powinien Ci powiedzieć.
A ja mam pytanko jakie potrawy przygotowujecie na Święta Wielkanocne?

czyli wychodzi wg okresu ze to 6 tydzien. kurde juz? eeee cos mi nie pasuje. chyba na bete pojade jak maz wroci i bede mala na jutro do gina i test i bete.
marta ja na swieta do mamy jade no ale u mnie to robi sie barszcz bialy kielbase biala jaja salatke jarzynowa piecze mama miesa boczus zaijany pieczony mniammmmmmm reszty nie pamietam

No ja robię w domku Święta, sami spędzamy na pewno zrobię barszcz biały i sałatkę może na 1 święto pieczonego kurczaka eh nie wiem.
Bobo może Ci tak wyjść jak masz długie cykle

madlen ja termin mam 30 maj ale z ginem rozmawialam to bede rodzic (jak donosze) miedzy 10 maja a 20 czyli og 37-38 tc ze wzgledu ze chce silami natury a nie cc rodzic

zagubiona wow,to juz duzo czasu nie zostalo..ale masz dobrze ;-),jeszcze troszke i bedizesz tulila w ramionach swoja mala kruszynke :tak::happy:,a bedziesz miala wywolywany porod,czy jak ?

Bobo to ja GRATULUJĘ z całego serduszka:) wiedziałam ze mieszkanko przyniesie szczęście :)

dla porównania masz tu moje testy tez o czułości 10 ,

testy:)
11,12,14,16 dzien fl ! :) u Ciebie ta kreseczka na tescie z allegro jest taka jak moje była w 12 dniu po owu :)

testy.jpg

i tu moze bedzie wyrażniej z dnia 12 i 14 po owu

testy222.jpg także nie stresuj sie :) za pare dni kreseczki bedą juz piękne :) trzymam kciukii &&&&&

reklama
madlen ja też jeszcze nie ale muszę się za to wziąć w końcu.
Bobo bigosik mmm pycha moja mam robi pól na pół z kwaśnej i słodkiej ja nie umiem bigosu tzn jeszcze nigdy nie robiłam :sorry: A mówiłam że ta tunika w kwiatki co ją chciałaś kupić będzie na brzuszek akurat hi hi hi
Zzagubiona super miesiąc na narodziny dzidzi :-D ja już wiem że będę miała cesarkę na 80% bo mój gin powiedział że mam bardzo wąskie biodra i będzie problem :-(
Ilonka jak tam po weekendzie pewnie wypoczęta, a już nie boli Cię ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry