reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen to sie okaze hehe u mnie z ta szyjka jest taka sprawa ze moze wystarczyc tylko przytulanko z m hehe
marta wiem ja jestem majowka hehe u mnie cc tez duze prawdopodobienstwo bo pierwsza ciaza cc zakonczona tak wiec jak mala bedzie miala 3,5kg to moge o sn zapomniec stad plan by rodzic 37-38 tc ;p

reklama
ilonko u mnie jest ok 10 od owu bynajmniej by tak wychodzilo z testow owulacyjnych. no ale to dziwne ze na tych testach z allegro nie wyszlo a na tym aptecznym piekna krecha wylazla? teraz sie boje ze to pomylka hihi. pojde na bete to bede miala pewnosc hihi. ciekawe co moj maz powie bo on to musi miec taka kreche jak testowa zeby osiol zobaczy hehe

Ja lecę umyć okno bo jedno mi tylko zostało i firanki, a później do Was zajrzę
Bobo razem się wybierzemy na zakupy po maluszkowe akcesoria z brzuchalami jak będziesz chciała oczywiście ;-)

Ja usnęłąm bo brzuch mjie bolał i nikogo nie było a wy tyle naskrobałyście że ledwo was doczytałam Ilona-w końcu:-) Lori-fajnie że jesteś poprawa wizerunku mam nadzieje że wpłynie też na twoje samopoczucie Bietka-ja teżbym tak chciała ale musze codziennie na zakupy chodzić bo kocham świeże bułeczki na śniadanie:happy:Bobo-i widzisz kochana na wszystkto jest czas;-):tak:i oprzyszedl na ciebie Powiedzcie mi czy to normalne że kiedy zakaszle albo kichne to odczuwam niesamowicie ból w prawym albo w lewym jajniku który na chwile paraliżuje mi każdy ruch?Nie wiem skąd mi sie to wzięło ale od soboty tak mam i boli jak cholera aż mi łzy w oczach stają boje sie kaszleć albo kichać

wiolka okaze sie czy jest ok jak bede miala wynik bety :-)
kochana macica sie rozciaga i moze dlatego ten bol. kurde sama nie wiem. moze zadzwon do gina dla pewnosci i sie dowiesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry