reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Madlen u nas pewnie inaczej troche wyglada, pierwsze spotkanie jest w 8 tygodniu wtedy tylko wazyli, mierzyli cisnienie, zalozyli karte ciazy, drugie spotkanie jest tydzien pozniej wtedy sprawdzali mocz, pobierali krew pytali czy chce usg i badanie krwi pod katem wad rozwojowych 11 dni po pierwszym spotkaniu przyszedl list ze szpitala z data pierwszego usg:-) w polowie ciazy ma byc drugie (w pierwszej ciazy nie bylo, musialam isc prywatnie)

Bietka
no to masz wizyte w dzien mojego pierwszego USG:-)

Bietka-ja na taką pogode to jestem pół przytomna i pod kocykiem siedze bo na zakupach juz byłam barszczyk czerwony wstawiłam na drugie danie dziś robie schabowe z ziemniaczkami i surówką Marta-pytałaś o święta ja robie sałatke jarzynową w pierwszy dzień barszczyk biały lub żurek i oczywiście mój m zupe chrzanową pewnie będzie chciał ja zanią nie przepadam na drugie danie schab cały wrzuce do piekarnika i z dużą ilością czosnku i ziół będę go w całości piekła do tego zimniaczki i surówka a na drugi dzień jeszcze nie myślałam i caista 2 pieke i jedną babke piaskową i jajka faszerowane i tyle my te święta w domu spędzamy

bietka a no niby za chwile ale juz sie dluzy hehe z tego co ja wiem to o czasie 37-40 tc jest pozniej przenoszona tak mowili w szpitalu

witam po weekendzie

nie było mnie ale nie miałam sił siedzieć przed kompem. myslałam że senność już minęła a tu dalej mam napady i przesypiam pół dnia.

katy
cieszę się że u taty dobre wiadomości. aby tak dalej

bobo po cichu gratuluję. ja tam widze krechę jak złoto. też taką miałąm w dniu @

karolcia czuje się ok. staram się dużo odpoczywać i śpię całe popołudnia. mdłości już mniejsze więc mam nadzieję że pomału odpuszczają. jeszcze 2 tygodnie do wizyty. brzuchol się pojawił. moze jutro wstawie fotkę. dzisiaj już nie dam rady bo mam wizytę u dentysty po 16

zagubiona
u ciebie to już tuż tuż. święta miną to już poleci z górki

lori miło że wpadłaś. wiem że ci ciężko ale jak dasz radę to wpadaj. dobrze że zainwestowałaś w siebie. to chociaż trochę poprawia nastrój. wierzę że los się teraz odwróci

ilonka
co tak skromnie piszesz? co u ciebie?

roszpunka czekamy na relacje z usg dzisiejszego.

no i tyle zapamietałam więc wybaczcie jak kogoś pominęłam

reklama
agnes mnie tez tak czasem łapię senność w dzien, moze to wina tez pogody, choć u mnie tez ma wpływ to ze nie śpie po nocach!!!!! ja nie wiem kiedy sie to szystko skonczy :( mam dość i tyle tego bolu, na szczęscie ten kamien co zszedł mi juz sobie wyleciał ale teraz mnie czeka następna seria ;( nie wiem jak ja to zniose, jedyne moge sie modlić aby sie nie ruszyły tylko siedziały tam , no ale nie mam chyba na co liczyć bo boli lewa nerka co trochę !!!!!!!!!!! a ogólnie wszystko OK !!!!!!!!!!! jutro wizyta , ale ide na luza bo pare dni temu miałam usg w szpitalu wiec jestem spkojna ze jest OK z małym i z szyjką !!!! :)Mały ma coraz wiecej siły,i ciągle czuję ze sie wierci i kopie a to w brzuch a to w pęcherz( takie mam wrażenie) ale chyba dobrze czuję bo od ok 2-3 tyg juz główką w dól leży ;)

TY chyba fotki nie wystawiałaś brzuszka?????? widac juz coś ????????????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry