reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonko- najważniejsze, że sobie poradziłaś. Nie ważne co mówią inni, ważne, że dałaś sobie radę. Pamiętaj, że cel uświęca środki, więc i metod nie sa ważne. Nie zrozum mnie źle- nie chodzi o to, że Cię uważam za taka czy siaką. Nie mnie oceniać. Czasem tak brutalny kopniak w dupas pomaga odbić się od dna...
Mnie też mogą oceniać, że jestem bezduszną , pozbawioną litości, współczucia i zrozumienia zimna istotą bez dostatku wyższego odczuwania. Że jestem egoistką i materialistką. Jak to dzisiaj usłyszałam od psychologa: "ludźmi pozbawionymi egoizmu nie warto się interesować- są nudni"

bobo- wielkie gratki ;)

reklama
BOBO no to gratulacje!!!!a twój mąż już wie????no to piękny prezent sobie sprawiliście na nowemieszkanko;-)
ILONKA najważniejsze żeby bobasek był zdrowy taka jest prawda ja też bym bardzo chciała córke ale jak sie okaże ze to chłopczyk to absolutnie nie bede zawiedziona czy coś bo tak mi jest pisane i kropka.!!!
SCOTI jak mozesz to wizyte mi na 12 kwietnia wpisz;-)

bobo- ja nie roziłam uznając to za stratę kasy, ale jeśli chcesz się upewnić idż jeszcze raz w środę np i zobaczysz jak ładnie przyrasta ;) trzymam kciuki by już wszystko było dobrze.

Roszpunko- jak po wizycie????

maz wie i sie bardzo cieszy :-) juz by wszystkim rozgadal hihi ale ja wole sie jeszcze wstrzymac... dziewczynki moze jestem dziwna ale jakos to do mnie nie dociera boje sie ze cos jest lub bedzie nie tak :-(
wiolka to badanie to BETA HCG i nie musisz byc na czczo.

Bobo masz dzidzie w brzuszku ja też jak zobaczyłam test to nie mogłam uwierzyć póki nie zobaczyłam na usg... a obawy cóż one zawsze będą ja cały czas się boję, żeby było wszystko dobrze wiec głowa do góry !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry