reklama

Zaczynamy staranka :)

Hello wszystkim:-) Ja dzisiaj zrobiłam doświadczenie i tempkę zmierzyłam o 4 rano w pracy, bo długim siedzeniu (na nocce nie ma za dużo pracy). Ostatnio po nockach jak mierzyłam o 12, to temperaturę miałam strasznie wysoką i z ciekawości chce sprawdzić czy jak będe mierzyć standardowo o 4 rano czy będzie bardzo zaburzona. Oby tylko owulka przyszla o czasie, czyli czwartek-sobota.
Hej,
Karolinka - ja jestem, ale mało tutaj zaglądam bo kurcze nie jest łatwo. Większość dziewczyn to ciężarówki i mało kto juz został ze starających i oglądanie suwaczków nie poprawia nastroju. Czasami ciekawość co u was jest silniejsza więc zaglądam.

Ja chyba w tym miesiącu mialam owulacje z dwóch jajników. Dokładnie planowo tak jak powinna być czyli cykle mi zostają 26 dni. Wczoraj pomęczyłam męża bo juz nie mogłam wytrzymać, ale bardzo uważał. Zresztą byłam juz jeden dzien po owu.

ja sie troche przygotowuje do powrotu do pracy, zrobilam ladnie włosy, paznokcie. Kupiałm śliczną elegancką torebke na wiosne ( no tylko wiosna gdzies sobie poszła), sweterek, żakiet i spódnice. Dzisiaj jeszcze musze pojechac po okulary.
Lori, dobrze, że czasem do nas wpadasz:tak: Jak widzisz są jeszcze jakieś staraczki, więc na pewno nie będziesz sama, ale rozumiem, że to może być jeszcze za trudne:-( Wróć na dobre jak będziesz gotowa. Wiosna wkrótce przyjdzie, więc ciuszki i fryzurka jak znalazł.
cala sie trzese...........siurnelam na testa z apteki teraz bo juz wyrobic nie moglam i oto wynik ( test o czulosci 20 a te co wczesniej siuralam niby 10) no zaraz na zawal padne... widzicie to co ja???????

Zobacz załącznik 452402
Bobo, gratulacje!!!!! Teraz tylko czekamy na ciążowy suwaczek:tak: Strasznie Ci zazdroszcze, ale tak pozytywnie, też już bym chciała w końcu zobaczyć krechy:zawstydzona/y: Nie zlość sie na mnie:zawstydzona/y:

Ilonko- najważniejsze, że sobie poradziłaś. Nie ważne co mówią inni, ważne, że dałaś sobie radę. Pamiętaj, że cel uświęca środki, więc i metod nie sa ważne. Nie zrozum mnie źle- nie chodzi o to, że Cię uważam za taka czy siaką. Nie mnie oceniać. Czasem tak brutalny kopniak w dupas pomaga odbić się od dna...
Mnie też mogą oceniać, że jestem bezduszną , pozbawioną litości, współczucia i zrozumienia zimna istotą bez dostatku wyższego odczuwania. Że jestem egoistką i materialistką. Jak to dzisiaj usłyszałam od psychologa: "ludźmi pozbawionymi egoizmu nie warto się interesować- są nudni"
Za ostro siebie oceniasz. Ja nie odnosze takiego wrażenia, że jesteś zimną egoistką bez uczuć, a w slowach psychologa jest troche racji. Troche egoizmu przydaje się w życiu:tak:

reklama
dzoana zobaczysz niebawem te dwie kreseczki i bedziesz mamusia :-)
wiolka ja liczylam i mi wychodzi 6 tydzien i termin porodu na ok 13 grudnia. a wg bety jest inaczej wiec juz sama nie wiem moze przez te moje rozlegulowane cykle

Bobo, czasem mi sie wydaję, że nic z tego nie wyjdzie, po prostu tyle par nie może to dlaczego u nas miałoby inaczej. Czasem ogarnia mnie totalne zniechęcenie. Ech, dzisiaj mam takie do d....y nastrój, jak zwykle przez nocki. Nawet ochota na przytulania mi odeszła...:wściekła/y:

dzoana uda wam sie uda napewno :) trzeba w to wierzyc i dzialac hihi :-) Kochana ja bym sie nie spodziewala ze uda nam sie w pierwszym cyklu , a jednak sie mylilam hihi :-) u Ciebie tez tak bedzie ze nie beedziesz wiedziec kiedy a zajdziesz w ciaze i bedziesz nam tu tak zrzedzic jak ja teraz to robie hihi :-)

E tam Bobo, nie zrzędzisz:-) Takie wiadomości zawsze przyjemnie się czyta, w końcu to szczęśliwe forum. Jak tak patrzę na tabelkę, to niewiele aktywnycyh staraczek się ostalo, Katy, Suonko czasem wpadnie, a tak to tylko same ciężaróweczki. Może nazwę trzeba by zmienić;-)

Bobo-mi z daty ostatniej miesiączki wychodzi 6 tydzień a w tym tygodniu chyba wybiore sie do lekarza bo chciałabym żeby mnie jednak zbadał wtedy będę miała pewność że jest ok to jedziemy na jednym wózku:-)oby tak dalej do przodu :happy: Dzoana-przyjdzie twój czas nie wątp w siebie:tak:

Ja już po obiadku piję małą kawunie z mleczkiem
Wiolka mi z kalkulatora wychodzi tak jak na sówaczku mam ale termin porodu na 24 październik a gin mówił 27 więc wiesz to są takie wahania
Dzona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& głowa do góry i Ty będziesz miała dzidziolka :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry