D
Dzoana.a
Gość
Hello wszystkim:-) Ja dzisiaj zrobiłam doświadczenie i tempkę zmierzyłam o 4 rano w pracy, bo długim siedzeniu (na nocce nie ma za dużo pracy). Ostatnio po nockach jak mierzyłam o 12, to temperaturę miałam strasznie wysoką i z ciekawości chce sprawdzić czy jak będe mierzyć standardowo o 4 rano czy będzie bardzo zaburzona. Oby tylko owulka przyszla o czasie, czyli czwartek-sobota.
Jak widzisz są jeszcze jakieś staraczki, więc na pewno nie będziesz sama, ale rozumiem, że to może być jeszcze za trudne:-( Wróć na dobre jak będziesz gotowa. Wiosna wkrótce przyjdzie, więc ciuszki i fryzurka jak znalazł.
Strasznie Ci zazdroszcze, ale tak pozytywnie, też już bym chciała w końcu zobaczyć krechy
Nie zlość sie na mnie

Lori, dobrze, że czasem do nas wpadaszHej,
Karolinka - ja jestem, ale mało tutaj zaglądam bo kurcze nie jest łatwo. Większość dziewczyn to ciężarówki i mało kto juz został ze starających i oglądanie suwaczków nie poprawia nastroju. Czasami ciekawość co u was jest silniejsza więc zaglądam.
Ja chyba w tym miesiącu mialam owulacje z dwóch jajników. Dokładnie planowo tak jak powinna być czyli cykle mi zostają 26 dni. Wczoraj pomęczyłam męża bo juz nie mogłam wytrzymać, ale bardzo uważał. Zresztą byłam juz jeden dzien po owu.
ja sie troche przygotowuje do powrotu do pracy, zrobilam ladnie włosy, paznokcie. Kupiałm śliczną elegancką torebke na wiosne ( no tylko wiosna gdzies sobie poszła), sweterek, żakiet i spódnice. Dzisiaj jeszcze musze pojechac po okulary.
Jak widzisz są jeszcze jakieś staraczki, więc na pewno nie będziesz sama, ale rozumiem, że to może być jeszcze za trudne:-( Wróć na dobre jak będziesz gotowa. Wiosna wkrótce przyjdzie, więc ciuszki i fryzurka jak znalazł. Bobo, gratulacje!!!!! Teraz tylko czekamy na ciążowy suwaczekcala sie trzese...........siurnelam na testa z apteki teraz bo juz wyrobic nie moglam i oto wynik ( test o czulosci 20 a te co wczesniej siuralam niby 10) no zaraz na zawal padne... widzicie to co ja???????
Zobacz załącznik 452402
Strasznie Ci zazdroszcze, ale tak pozytywnie, też już bym chciała w końcu zobaczyć krechy
Nie zlość sie na mnie
Za ostro siebie oceniasz. Ja nie odnosze takiego wrażenia, że jesteś zimną egoistką bez uczuć, a w slowach psychologa jest troche racji. Troche egoizmu przydaje się w życiuIlonko- najważniejsze, że sobie poradziłaś. Nie ważne co mówią inni, ważne, że dałaś sobie radę. Pamiętaj, że cel uświęca środki, więc i metod nie sa ważne. Nie zrozum mnie źle- nie chodzi o to, że Cię uważam za taka czy siaką. Nie mnie oceniać. Czasem tak brutalny kopniak w dupas pomaga odbić się od dna...
Mnie też mogą oceniać, że jestem bezduszną , pozbawioną litości, współczucia i zrozumienia zimna istotą bez dostatku wyższego odczuwania. Że jestem egoistką i materialistką. Jak to dzisiaj usłyszałam od psychologa: "ludźmi pozbawionymi egoizmu nie warto się interesować- są nudni"

Dzoana-przyjdzie twój czas nie wątp w siebie