reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzieki Dziewczyny, bedę zasypana teściorami, nic tylko będe w w wc siedzieć i sikać na nie:-D.
Ale nie chcę byc taką egoistką i wszystkich testów brac dla siebie, może ktoś jeszcze by chciał to ja chetnie sie podzielę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie

Tak na chwilkę, u nas choróbsko się rozpanoszyło i nie mam siły na nic, ale mam nadzieję, że już idzie ku lepszemu.

Bobo
- Gratulacje!!

Wiecie - u nas na wątku czerwcówek dwie mamy się dziś "rozpakowały". Super, że wszystko u nich w porządku, ale jest to znak, ze niezłomnie zbliża się ta chwila...

bobo - ja na szybko, bo z pracy. gratulacje :))))) ja nie robiłam bety, ale total hcg i równo 2 tyg po owulce miałam 139,1, ale to są inne rzeczy (i inne dane). beta i hcg zwykle pokazują ile ma ciąża od zapłodnienia, a nie od ostatniej miesiączki. Moja ciąża wg ostatniej miesiączki ma 8 tygodni, ale ja mam długie cykle i wiem, że do zapłodnienia doszło 4 marca, więc aż 3 tygodnie po @, a nie 2 jak to się przyjęło obliczać przy wieku ciąży. Dlatego ja mojej "odjęłam" tydzień, skoro cykle mam dłuższe, a ile ma naprawdę pokaże mi sobotnie usg. Generalnie jeśli masz betę powyżej 5 to ciąża murowana :)

Dzoana hehe bierz wszystkie i siuraj ile wlezie a kto wie moze nie bedziesz musiala zuzywac wszystkich i juz po pierwszym cyklu wyslesz je do kolejnej staraczki trzymam kciuki oby przyniosly szczescie:-) postaram sie jutro wyslac.

Mnie wzięło na sernik, a że nie moge jeść tradycyjnych (dieta) to znalazłam na stronce przepis bez mąki i tluszczu. No i właśnie mi się pieką małe serniczki. Jak ostygną to ma zamiar je polać gorzką czekoladą:-)

reklama
anisiaj no bo wlasnie ja mam dlugasnie cykle i nie wiem jak teraz mam liczyc wiek ciazy. no ale poki co nie mysle zobaczymy co jutro powie gin bo ciaza na bank jest przy takiej becie hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry