reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Bobo to robisz jeszcze jedną bete czy dajesz sobie spokój?????????????????? wiem co czujesz, tez sie bałam przyzwyczajać do mysli ze jestem w ciąży !!!!!!!!!! ale bedzie tym razem juz dobrze zobaczysz :)
Dzoana i Ty sie doczekasz dzieciątka, teraz wydaje CI sie to nie możliwe ale ono bedzie !!!!!!!!!!!!!! Pewnie pojawi sie w najmniej spodziewanym momencie !!!!!!!!!

dawno chyba nie było Jane prawda ??????????????a juz nie wspomnę o reszcie "zaginionych " !!!!!!

Roszpunka pewnie teraz ogląda na ekranie dzieciątko :) &&&&&&&&&&&& daj znać szybko :)

Bobo, jeśli już nie wykorzystasz tych testów ciążowych, to ja chętnie je przygarnę:tak: Ale oprócz usmiechu i DZIĘKUJĘ zapłacię za przesylkę:tak:
Jak Wam się tak pożalę to troche mi lżej:tak: Powiedziałam M, że może czas, żeby sprawdził czy z jego robaczkami wszystko ok. Chociaż za bardzo nie wiem jak się za takie badanie zabrać i ile to kosztuje.
Mam wizyte 16 kwietnia u mojej ginki i pokaże wyniki, zobacze co mi zaleci, a po owulacji zacznę brać duphaston, może chociaż mi te plamienia miną. Sama już nie wiem co może byc nie tak, a jak sobie pomyślę, że jeszcze niedawno w ogóle nie chcialam mieć dzieci:-( Cóż za ironia losu:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo wlasnie mi przypomnialas ze tez mam w domu testy i nie mam co z nimi zrobic, kupione za grosze wiec nie oplaca sie sprzedawac, chcialam oddac przyjaciolce ale okazalo sie ze juz jest w ciazy. Oddam 26 testow owulacyjnych i 2 ciazowe o czulosci 10mlU. Jak ktoras bedzie chciala prosze o wiadomosc z adresem;-)

reklama
dzoana wysle je pod warunkiem ze dasz mi za nie dziekuje i usmiech i oby przyniosly szczescie Tobie tak jak mi przyniosly :-)
napisz mi na prv adres i jutro je wysle
scotland moze dzoana tez wezmie je od Ciebie i od takiej ilosci zaciazy hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry