reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anisiaj wpisalam wg ostatniej dlugosci cyklu bo teraz ten co mam nie wiem jaki dlugi wiec wychodza mi jakies *******y ze dziecko ma 7 dni i ze jestem w 5 tyg i 2 dni w ciazy od miesiaczki. nic a nic nie kumam

dziewczyny wreszcie skonczylam sukienke dla chrzesnicy :-) 3 tyg ja robilam haha DSCN4664.jpgDSCN4666.jpg jest ogromna heh

Zagubiona, prześliczna, no cudo po prostu:tak:
Scoti, oczywiście, że jak juz mi testy nie będa potrzebne to puszcze je dalej:tak: Teraz będe na wspomaganiu, więc będzie super jak chociaż mi te plamienia znikną.
A do mnie teraz mój kot się przypałętał i wzięło go na przytulaski i głaskanie

zZagubiona-piękna po prostu:-)cudeńko Bobo-dobrze wpisałaś bo wpisuje sie długość ostatanieo cyklu i na tej podstawie oblicza ci wiek ciąży bo ten cykl to żadna z nas która zaciążyła nie wie ile miał dni

zzaguiona - cudna kiecunia :))))

bobo - mi pokazuje, że moja ma 28 dni, czyli dokładnie tyle ile wiem, że ma :) od ostatniego okresu liczone ma 7 tyg i 2 dni, ale to jest bez sensu, bo miałam później owulkę, a liczenie od ostatniego okresu sprawdza się tylko przy cyklach 28-30 dni (zobacz moja ciąża "powstała" 4 marca, a okres był 11.02, u innej osoby, która ma 28 dni cykle i miała okres 11.02 do poczęcia mogło dojść 25.02 - różnica w wieku ciąży to aż tydzień, tylko dlatego, że cykle się różnią). Dlatego ja wiem, ile czasu minęło od zapłodnienia a wiek ciąży poznam dopiero na usg i tego będę się trzymać. Więc Ty też wytrzymaj ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry