reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga-ja kiedyś sie tyle wysiedziałam pierwszy raz w życiu mam nadzieje że to sie nie będzie często powtarzało i że jutro nie będe tam długo siedziała najwyżej jak będzie duża kolejka to sie do domu wróce bo mam 5 minut z przychodni

reklama
Dziewczyny powiem wam tak jeżeli chodzi o terminy porodów i rozregulowane cykle.
W pierwszą ciążę zaszłam nie mając w ogóle okresu termin był liczony tylko z usg na 30 lipca a urodziłam 16 lipca
w drugą ciążę zaszłam w 1 maja a ostatni okres miałam w marcu wiec termin też liczony tylko z usg na 16 stycznia i dokładnie w tym dniu urodziłam a teraz miałam normalnie okres test pierwszy pozytywny wyszedł w 28 dniu cyklu ale wszystko dokładnie dowiem się jutro na wizycie czy wielkość fasolki się zgadza do ostatniego okresu bo lekarz jest to w stanie wyliczyć

Aga, Wiolka - no dokładnie o tym piszę, że przy długich cyklach to tylko z usg, bo inaczej to może być nieźle zafałszowane. Oczywiście, że data @ jest potrzebna do wyliczenia daty porodu, ale to jakby mnie mniej teraz martwi ;) Ja bym chciała wiedzieć który to tydzień dokładnie, żeby wiedzieć co już dziecko ma, a co mu się właśnie wykształca :) I dlatego zabrałam mojemu na suwaczku jeden tydzień, bo od okresu wychodzi o tydzień starsze, a wiem, że po usg dopiero się dowiem i pewnie wyjdzie tak, jak mam teraz na suwaku :)

agnieszka - ja jestem w wawie, ale na zupełnie innym końcu, a do wesołej mam 27 km

Ostatnia edycja:
Anisiaj-ja też mam nadzieje że jutro sie dowiem który to tydzień a jak u was z brzuszkiem bo u mnie jest tak że wagowo nie przybrałam ale brzuszek mam taki zaokrąglony i mi odstaje więc już coś widać

wiolka - ja mam ciągle wzdęcia, wagowo schudłam (niestety, nie wiem czemu) 1,5 kg, ale brzuch momentami wywalony jak w 5 mc-u. no i ciągle mnie boli, zwłaszcza w autobusie, jak dużo siedzę, podczas kichania i śmiechu :)

hej dziewczynki no jestem:))
ilonka ja czytam codziennie tylko jakoś nie mam weny pisać.
boboWIELKIE GRATULACJE!!!!!!!
nie piszę za wiele żeby się nie nakręcać...bo i tak pewnie nic z tego w najbliższym czasie nie będzie.

reklama
Anisiaj-ja mam cały czas taki sam a brzuch też mnie boli dlatego do lekarza ide bo jakoś mocno mnie ostatnio brzuch boli nie wiem czy to przez to że jestem po cesarce tylko to już w maju będzie 6 lat więc duzo czasu mam nadzieje że będzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry