reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja właśnie skończyłam pisać te głupie pozwy do sądu i jutro z rańca zaraz wstaje z m i jadę na kamiennogórską
Wiolka to faktycznie musisz powiedzieć lekarzowi bo mnie aż tak nie bolało

reklama
Marta- powiem jak do jutra dotrzymam bo jak będzie mnie tak bardzo bolalo to nie wiem czy nie podjedziemy do przychodni gdzie jest dyżur całodobowy :-(zZagubiona jak mam silny atak bólu to robi sie bardzo twardy a to źle?

wiola ja uwazam ze lepiej niepotrzebnie pojechac niz zalowac ze sie zbagatelizowalo i szczerze jak mowisz ze brzuch stwardnial i wyprostowac sie nie mozesz to ja chyba bym nie czekala

zZagubiona-dzwoniłam do mojego ginekologa powiedział zebym sie położyła i zazyła jeszcze raz nospe tylko ja niedawno zażyłam 2 tabletki nospy nie zadużo tego będzie? i powinno popuścić i jutro musze przyjść do niego zbada mnie i powie mi co dalej boje sie żeby mnie do szpitala nie wysłał co ja z dzieckiem zrobie

reklama
zZagubiona-mówiłam mu że brałam 2 tabletki raczej wie co mówi :sorry:brzuch robi mi sie miekki ale jeszcze nia tak jak powinien ale już lepiej zobacze co mi jutro powie teraz to sie boje:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry