reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja mam liczony termin od pierwszego dnia ostatniej @ a miałam ją 20 stycznia a termin porodu mam na 27 październik :rofl2: a cykle mam 26 dniowe
Wiolka mnie też brzuch boli do tej pory ale tak co jakiś czas, a bywało że bolał mnie mocno ale nic nie brałam.

Ostatnia edycja:
Powiedzcie mi w którym tygodniu ciąży zakładają teraz karte ciąży?Bo nie wiem Bobo -jak sie mi w końcu uda to wrzuce tylko nie wiedzić czemu mój internet ostatnio posłuszeństwa odmawia

bobo dzięki niby ładna ale pewnie i tak poleci.
W piątek mam wizytę u gina więc jeżeli już siknę to dopiero w piątek rano. Wolałabym wcześniej nie sikać bo tylko się wkurzam jak jedną krechę widzę.
A pewnie i tak tempka wcześniej poleci w dół i nie będę sikać wcale.

Ja zobacze jutro kiedy mi karte ciąży założą znowu mnie tako cholerny ból złapać ani sie wyprostować ani ruszyć nosz cholera jasna:wściekła/y:zażyłam nospe bo brzuch mi sie momentalnie twardy jak kamień zrobił:angry:mam nadzieje że zaraz mi przejdzie:crazy:

reklama
Aga-napewno mu powiem ból okropnie silny czuje sie jagby mnie ktoś w pasie związał drutem kolczastym i zaciskał cały czas coś okropnego też niechce nic zażywać ale to jest okropnie przeszywający ból i ciężko go znieść już sama nie wiem czy to od ciąży czy od mojego żołądka tylko nic takiego dziś nie jadłam ostrego ani słonego więc nie wiem czym mogłam sobie żołądek podrażnić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry