reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
wiola może weź magnez jeszcze ???? kurcze ja bym pojechała na ostry dyżur... najważniejsze, że tym bólom nie towarzyszy krwawienie lub plamienie...

bobo
bolą cycki od samego początku, teraz już coraz mniej .. ale na samym początku spałam w staniku, ból okropny ;-) najgorzej było jak ściągałam stanik, jeju... koszmar. Teraz już OK, ale wciąż są wrażliwe.

ilonka ja nie kumam dlaczego miałabyś być egoistką.... pogubiłam się chyba w postach ...
ka-ro-li-na psycholog ma racje :)
dzoana napewno wszystko się ułozy i zostaniesz mamą... popatrz choćby na ten wątek, spójrz w tabelkę ile niektórym z nas to zajęło ... głowa do góry - uda się !!!!
chciałabym wam przedstawić mieszkanko Igora w 25tyg i 6 dniu, czyli 6 m-c ( jak dla mnie za mały, ale najważniejsze aby z bobasem było wszystko OK)
25 i 6.jpg

Ostatnia edycja:
bietka jaki sliczny brzunio :-)
pytam o te cyce bo ja juz nie pamietam jak to bylo a bola mnie czuje je ale wydaje mi sie ze za malo bola :-( wiem wiem glupia szukam dziury w calym ale teraz to bede na kazdym kroku schizowac
joweg gdzie fotki?

reklama
tak bobo, argument, że za mało bolą cyce to nie argument :)
musisz być cierpliwa... powtórzysz bete w środę ??? kiedy idziesz do gina ???

bobo dla Ciebie - opis 3 i 4 tyg, ciaży
3 tydzień:
Na tym etapie w Twoim ciele nie zachodzą jakieś istotne zmiany, więc prawdopodobnie nie wiesz, że jesteś w ciąży. Jeśli jednak bardzo chcesz mieć dziecko to pewnie zastanawiasz się, czy biec do apteki po test ciążowy. Na to jest jednak jeszcze za wcześnie. Wiarygodny wynik testu otrzymasz dopiero w terminie spodziewanej miesiączki.
4 tydzień:
Zmiany hormonalne w Twoim organizmie nie zaszły jeszcze na tyle daleko, by dać Ci jednoznaczne sygnały, że jesteś w ciąży. Niemniej możesz już odczuwać pewne dolegliwości, które mogą być pierwszymi objawami ciąży.

http://emaluszki.pl/3-tydzien-ciazy.html

zmykam, M przejmuje laptopa... :(
do jutra :) spokojnej i owocnej nocy wszystkim życzę :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry