reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobo mnie bolały ale troszkę tak naprawde, teraz w ogóle nic,ale często mnie sutki swędzą !!!!!!!! no i musze kupić juz inny stanik bo do tej pory chodziłam w tym z przed ciąży ale juz jest zdecydowanie za mały !!!!!!!!!

bietka jejuś ale masz śliczny domek dla Igorka !!!!!!!! w cale nie mały, jeszcze zdąrzysz sobie podzwigać:) ja wstawiłam na szalonych zdjęcie brzuszka i mamy podobny tak naprawde :) niby na tym zdjęciu coś mniejszy sie wydaje ze mam ale w galeri jeszcze mam inne co bardziej pasuje do terażniejszośći:)
ah kochana miałam chwilowego dołeczka bo dałabym sobie rękę uciąć ze noszę pod serduszkiem córeczkę a tu bach jednak synek, także sama rozumiesz,........ ale juz jest OK, wszystko wróciło do normy, mąz pomógł mi w tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje ze jutro po wizycie u gina nie bede juz tak schizowac, dostane lutke i bede spokojniejsza moze troszke. a cyce bola troche i czasem cos tam brzuch zakluje no i mdlosci sa

Mnie bolą mega cycki i muszę spać w staniku i mi się nie mieszczą w te z przed ciąży o jeden rozmiar mi urosły :-( i w cale się z tego nie cieszę bo teraz mam miseczkę DD
Kurcze a ja wpierdzielam chipsy wiem że nie powinnam ale raz nie zawsze :)

Ostatnia edycja:
wiecie co ? tak narzekam na moje cyce a jak teraz poszlam sie kapac to stwierdzilam ze sa takie jakies hmmm pelne :-) rosna rosna i oby bylo dobrze i z cycami i z dzidzi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry