reklama

Zaczynamy staranka :)

bietka sliczny brzuszek ;-)
ilonka wyobrazam sobie jaki to musial byc dla ciebie szok..myslalas ,ze to corcia,a tu..synek..mam nadzieje,ze juz lepiej ;-) i pamietaj kochana,niewazna plec dziecka..najwazniejsze,aby Malenstwo bylo cale i zdrowe :tak:

reklama
Dobrywieczór ;-)
Bobo gratki dla Ciebie :-) super !!!
Wiolka odpoczywaj kochana, słuchaj ale jak pierwszą miałas cesarkę to myślę,że możesz czuć taki ból, pewnie się jakies zrosty porobiły, kochana ja jak sie dowiedziałąm o ciąży to po tygodniu poszłam na zawolnienie bo tak mnie bolała szczególnie lewa strona i lewy jajnik. ale tak mogło być ponieważ kiedyś na lewym jajniku miałam usuwany guz i zostały zrosty po operacji, a ból był okropny nie mogłam pracować.

Ja dopiero zaglądam bo przed chwilą co się mecz skończył Polska - Niemcy no ale niestety przegraliśmy:-(, w szkole byłam egzamin napisałam na 6 :szok: aż wstyd się przyznac, zero błędów zrobiłam no ale w środe jeszcze jeden. Wracając do domu zahaczyłam o sklepy oczywiście i zakupiłam sobie torebeczke :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonka - głowa do góry, jak byłam w ciąży z Alinką to podświadomie nastawiłam się, ze to będzie synek, wiesz wszyscy tak prorokowali, to sama w to uwierzyłam. Na USG mała tak się ułożyła, że nie dało się podglądnąć i przeżyłam mały szok na porodówce, bo okzało się, ze to jednak córcia. Na szczęście to była tylko chwilka, bo jak juz miałam małą na brzuchu to było mi totalnie wszystko jedno - MOJE DZIECIĄTKO - wystarane i wyczekiwane. Teraz się nie nakręcam w ogóle, a płci nie znam i juz nie poznam, bo powiedziałam lekarzowi na USG, żzzze chcę, żeby to juz była niespodzianka do końca.

Ty przynajmniej przeżyłaś ten szok jeszcze w trakcie ciąży i masz chwilę, żeby to "przetrawić". Zobaczysz maluszka po raz pierwszy i od razu się zakochasz.

pierwsza hi hi hi postanowiłam już wstać i za godzinę jadę do sądu ale mi się nie chce bo mam dobre pół poznania do przejechania :no: masakra
WIolka jak się czujesz?
Anaber torebeczka ładna taka pewnie na telefon i portfel co?
Bobo cyce będą pełniejsze u mnie to jedyny plus hi hi bo nie są takie oklapłe ale bolą jak cholera, smaruj je balsamem lub oliwką.

reklama
Dzień dobry ja sie obudziłam troche boli mnie brzuch troche ubieram małą zaraz do przedszkola i troche się prześpie jak ona pojedzie.Anaber-możliwe wszystkiego sie dowiem jak będę dziś u lekarza o 16 napewno was poinformuje.Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry