reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo najpierw 16 na teatralke dojdę do kaponiery i przesiadam się w autobus T2 i do sądu powrót taki sam i jeszcze muszę jechać 71 na rolną do dewelopera więc wiesz ... masakra

reklama
Jak bym już odebrała prawko to bym pojechała autkiem bo stoi pod blokiem bo m służbowym jeździ no ale jeszcze nie mogę może za dwa tyg już będę miała.... oki uciekam
pa

Bobo- do lekarza mam na 16 nie wierzysz dalej poczekaj tygodnie polecą to uwierzysz będzie dobrze napewo:-) Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie obacze co mi gin powie i odrazu jak wróce to do was napisze;-) Marta-współ czuje ci jak sie tyle musisz z przesiadkami wyjeździć

bobo no pewnie zobaczy na zwykły badaniu, po szyjce i powie, że macica rozpulchniona, czy jakoś tak :-)
och wydaje mi się, że celować u Ciebie z tygodniem ciąży to pewnie dopiero po usg po wielkości zarodka... :)
choć oni mają to kółko, patrzą na datę ostatniej @ i liczą.... tylko Ty nie masz cykli 28 dniowych. Do 10 już nie daleko i lekarz mądrzejszy jest ode mnie, więc nie będę tu gdybała :-)

anisiaj- u mnie bez zmian psychicznych... ciągle do du... ale widzę pewnego rodzaju postępy w zachowaniu mojego męża- zaczyna widzieć zachowanie padalca i nie broni go już tak zaciekle jak do tej pory, a potrafi powiedzieć, że to czy tamto. mną i Jagodą nadal mało się interesuje, ale już do tego przywykłam ;)

marta- qrcze podróżowanie po centrum Poznania przy tych wszystkich remontach- to dopiero hardkorowa masakra. Nie mniej kozaki to bardzo dobry pomysł- trzymam więc kciuki ;)

bietka- dla mnie to kółko wygląda jak tachograf i bez względu na to jakie masz cykle i tak się tym posiłkują ;) później dopiero wg USG mogą to niwelować.
mnie gin nr 2 powiedział, że termin porodu na 14 września, ale o dwa dni nie będziemy się przecież kłócić ;) a tak naprawdę wyjdzie w praniu ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieczynki dla porownania daje fote z wczoraj i z dzis :-) (wczoraj to ta jasniejsza krecha)

Zobacz załącznik 452677 IMAG0085.jpg

karolina - to chociaż tyle dobrze, że są jakieś minimalne postępy...

bobo - przecież masz ciążową betę, po co jeszcze sikasz?:)

Ja cały czas biję się z myślami o zwolnieniu po świętach. Czuję się całkiem nieźle, ale wszystko się zmienia, kiedy jadę do pracy i z niej wracam (w szczycie nawet 1,5 godziny w jedną stronę). Z jednej strony chcę być w porządku wobec pracodawcy, z drugiej nie chcę ryzykować, bo często w autobusie stoję i jest wielki ścisk. M mnie zmusza, żebym myślała o sobie, a nie o pracy. A mi jakoś dziwnie z myślą, żeby być na zwolnieniu już od 8 tygodnia. Do tego pracuję w 2 miejscach, więc czasem nawet 12 h, w towarzystwie małych dzieci, a więc czasem i wirusów. No i nie wiem kompletnie co robić. Wiem, że już poruszałam tę kwestię, ale to mnie naprawdę teraz trapi i ciągle o tym myślę :(

bobo- nadal nie wierzysz???

anisiaj- Twój mąż ma rację- trzeba myśleć o sobie, a właściwie nawet nie o sobie. ;) Jeśli dojazdy do pracy Cię męczą- to odpuść sobie, albo porozmawiaj z pracodawcą, że może mogłabyś wychodzić ok pół godziny wcześniej by uniknąć szczytu komunikacyjnego?
ja jestem w troszkę innej sytuacji- nie chcę słyszeć o zwolnieniu. Wręcz pokłóciłam się ze swoim pracodawcą, który chce mnie w najlepszym wypadku od lipca wysłać na zwolnienie, żebym odpoczęła i mam się nie wygłupiać. Powiedziałam, że doceniam jego troskę i bardzo za nią dziękuję, ale jeśli nie chce mnie odwiedzać w psychiatryku i nie będzie przeciwskazań do pracy to czy chce czy nie chce ja do pracy będą przychodzić. umówiłam się z nim, że będę przyjeżdżać wcześniej i wychodzić np. po 7 godzinach jeśli będą mnie męczyć upały. Ja czy korki, czy nie- mam 50 km do pracy w jedną stronę więc musze liczyć godzinkę, czasem więcej ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wierze wiem ze jest we mnie malenstwo ale boje sie przyzwyczaic bo znow go nie stracic...wiem wiem powinnam myslec pozytywnie moze zaczne jak zobacze ze jest dzidzia na swoim miejscu z bijacym serduszkiem.
anisiaj sikam tak sobie mialam testy to sikam tyle mojego co sobie posikam hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry