Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bobo najpierw 16 na teatralke dojdę do kaponiery i przesiadam się w autobus T2 i do sądu powrót taki sam i jeszcze muszę jechać 71 na rolną do dewelopera więc wiesz ... masakra
marta no to wspolczuje tej jazdy szczegolnie ze poznan strasznie rozkopany :-( ja na szczescie mam meza w domku wiec do lekarza na podolany autkiem hihi
Jak bym już odebrała prawko to bym pojechała autkiem bo stoi pod blokiem bo m służbowym jeździ no ale jeszcze nie mogę może za dwa tyg już będę miała.... oki uciekam
pa
Bobo- do lekarza mam na 16 nie wierzysz dalej poczekaj tygodnie polecą to uwierzysz będzie dobrze napewo:-) Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie obacze co mi gin powie i odrazu jak wróce to do was napisze;-) Marta-współ czuje ci jak sie tyle musisz z przesiadkami wyjeździć
bobo no pewnie zobaczy na zwykły badaniu, po szyjce i powie, że macica rozpulchniona, czy jakoś tak :-)
och wydaje mi się, że celować u Ciebie z tygodniem ciąży to pewnie dopiero po usg po wielkości zarodka...
choć oni mają to kółko, patrzą na datę ostatniej @ i liczą.... tylko Ty nie masz cykli 28 dniowych. Do 10 już nie daleko i lekarz mądrzejszy jest ode mnie, więc nie będę tu gdybała :-)
anisiaj- u mnie bez zmian psychicznych... ciągle do du... ale widzę pewnego rodzaju postępy w zachowaniu mojego męża- zaczyna widzieć zachowanie padalca i nie broni go już tak zaciekle jak do tej pory, a potrafi powiedzieć, że to czy tamto. mną i Jagodą nadal mało się interesuje, ale już do tego przywykłam
marta- qrcze podróżowanie po centrum Poznania przy tych wszystkich remontach- to dopiero hardkorowa masakra. Nie mniej kozaki to bardzo dobry pomysł- trzymam więc kciuki
bietka- dla mnie to kółko wygląda jak tachograf i bez względu na to jakie masz cykle i tak się tym posiłkują później dopiero wg USG mogą to niwelować.
mnie gin nr 2 powiedział, że termin porodu na 14 września, ale o dwa dni nie będziemy się przecież kłócić a tak naprawdę wyjdzie w praniu ))
karolina - to chociaż tyle dobrze, że są jakieś minimalne postępy...
bobo - przecież masz ciążową betę, po co jeszcze sikasz?
Ja cały czas biję się z myślami o zwolnieniu po świętach. Czuję się całkiem nieźle, ale wszystko się zmienia, kiedy jadę do pracy i z niej wracam (w szczycie nawet 1,5 godziny w jedną stronę). Z jednej strony chcę być w porządku wobec pracodawcy, z drugiej nie chcę ryzykować, bo często w autobusie stoję i jest wielki ścisk. M mnie zmusza, żebym myślała o sobie, a nie o pracy. A mi jakoś dziwnie z myślą, żeby być na zwolnieniu już od 8 tygodnia. Do tego pracuję w 2 miejscach, więc czasem nawet 12 h, w towarzystwie małych dzieci, a więc czasem i wirusów. No i nie wiem kompletnie co robić. Wiem, że już poruszałam tę kwestię, ale to mnie naprawdę teraz trapi i ciągle o tym myślę
anisiaj- Twój mąż ma rację- trzeba myśleć o sobie, a właściwie nawet nie o sobie. Jeśli dojazdy do pracy Cię męczą- to odpuść sobie, albo porozmawiaj z pracodawcą, że może mogłabyś wychodzić ok pół godziny wcześniej by uniknąć szczytu komunikacyjnego?
ja jestem w troszkę innej sytuacji- nie chcę słyszeć o zwolnieniu. Wręcz pokłóciłam się ze swoim pracodawcą, który chce mnie w najlepszym wypadku od lipca wysłać na zwolnienie, żebym odpoczęła i mam się nie wygłupiać. Powiedziałam, że doceniam jego troskę i bardzo za nią dziękuję, ale jeśli nie chce mnie odwiedzać w psychiatryku i nie będzie przeciwskazań do pracy to czy chce czy nie chce ja do pracy będą przychodzić. umówiłam się z nim, że będę przyjeżdżać wcześniej i wychodzić np. po 7 godzinach jeśli będą mnie męczyć upały. Ja czy korki, czy nie- mam 50 km do pracy w jedną stronę więc musze liczyć godzinkę, czasem więcej ;(
wierze wiem ze jest we mnie malenstwo ale boje sie przyzwyczaic bo znow go nie stracic...wiem wiem powinnam myslec pozytywnie moze zaczne jak zobacze ze jest dzidzia na swoim miejscu z bijacym serduszkiem. anisiaj sikam tak sobie mialam testy to sikam tyle mojego co sobie posikam hihi