reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry!

Katrina, zzagubiona- to musicie być już w blokach startowych ;) Qrcze jeszcze chwila i będziecie tulić i całować to maleństwo ;)

Ilonko- dobrze, że sobie już poradziłaś- to najważniejsze. Trzymam kciuki by już teraz było wszystko dobrze ;)

Dzoana- nie jestem zbyt surowa dla siebie. W końcu jak ktoś Ci powtarza takie rzeczy to zaczynasz wierzyć. Ciągle jeszcze szukam siebie ;)
A Ty się nie smutaj... Głowa do góry- będzie dobrze.

bietka- brzunio cud miód i orzeszki- rewelacja i wcale nie taki mały ;)

Roszpunko- a gdzie Ty jesteś? upoili Cię tak dobrymi informacjami, że nie dałaś rady się z nami podzielić? Czekamy na wieści...

i znów więcej nie pamiętam- przepraszam...

Miłego dzionka ;)

reklama
Dzieńdobry :)
Ja piszę z telefonu bo mi się nie chce wstać po lapka. Dzieki dziewczynki za torebkę nie jest wielka ale duży portfel, dwa futerały od okulorów wchodza swobodnie takze nie jest taka mała. Przynajmniej nie bede w niej nosic zbędnych rzeczy jak to było do tej pory :D
Wiolka idz kochana do lekarza i sprawdz bedziesz spokojniejsza.
MartSx powodzenia w sądzie ja nie lubie takich instytucji,źle mi sie kojarza.

Pomyliłam imiona przepraszam Marta czuje sie w miare boli mnie troche ale w porównaniu do wczoraj to jest super jakoś do wizyty dotrwam i zobaczymy powodzenia w sądzie:-):tak:

jestem :-)
prawie cala noc nie moglam spac krecilam sie z boku na bok pozniej mi sie siku zachcialo i poszlam siknac od razu na tesciora ale tym razem innej firmy o czulosci 25 i wyszedl mega bladzioch no wiec juz noc mialam z glowy teraz za to siknelam na tesciora tej firmy co wczoraj i wyszla piekna jakiej jeszcze nie mialam krecha :-) mam nadzieje ze z dzidzia jest wszystko dobrze bo mam mdlosci i cyce bola. ok 10 do lekarza.
wiolka a Ty na ktora masz lekarza?

Wiolka kurcze jestem sama ciekawa co Ci powie lekarz, bo to nie jest dobrze jak tak bardzo Cię boli, daj znac jak wrócisz i trzymam kciuki żeby było dobrze.
Anaber ja też nie nawiedzę takich miejsc ale muszę iść ten pozew złożyć i jeszcze muszę podjechać do dewelopera po taki papier do umowy. Także cały poznań chyba zjadę i jest mega zimno więc biorę kozaki bo zmarznę.
Bobo będzie dobrze ja trzymam kciuki i daj znać jak wrócisz ok?

Ja się zbieram i zajrzę później ;-)

dzień dobry :)

anaber - super torebka :)

wiolka - trzymam kciuki za wizytę!

marta - powodzenia w sądzie

bobo - ile jeszcze planujesz sikać szalona?;) mnie piersi bolą jak dzikie od samego początku, dlatego byłam pewna, że dostanę okres. najgorzej jest w nocy, chyba zacznę spać z staniku, bo ten ból aż mnie budzi, kiedy się ruszam.

karolina - a jak u Ciebie? coś się poprawiło z mężem?

mam dzisiaj na 13 a już nie śpię od 7 , ta część bycia w ciąży mi się nie podoba, bo jestem mega śpiochem ;)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :-)

bobo
mnie nigdy na teście nie wyszła mega gruba krecha - zawsze była jaśniejsza od kontrolnej.
Dostaniesz pewnie lutkę, a na usg pewnie za wcześnie,co ????
wiolka trzymaj się jakoś do 16 , odpoczywaj, leż i daj znać po wizycie :-)

ilonka u mnie było tak, że mąż chciał córeczkę.... jak się dowiedział, że synek ... chodził 2 tygodnie jak "struty". Było mi przykro i też bardzo to przezywałam " w środku". W końcu się oswoił z tą myślą. Każdy z nas ma jakieś oczekiwania względem przyszłości, i nie ma w tym nic złego... Cieszę się, że już wszystko sobie poukładałaś ;-)
marta sx powodzenia w sądzie.
anisiaj za hwilę maleństwo tak podrośnie, że będzie uciskało na pęcherz ... i zapomnij o dłuuuuugim spaniu, trezba bedzie wstawać siku :-)

anaber Ty się może już nie stresuj egzaminami skoro zdajesz na 6 :) gratulacje :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry