Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bobo to ciaza jak nic !!!!,ja tez mialam takie bladzioszki przed terminem @,dopiero pozniej krecha byla wyrazniejsza ;-)..ale super !!! joweg buzka dla ciebie ;-) zagubiona na kiedy ty masz termin??
bobo- ja widzę baldą kreseczkę. jeśli dasz radę jutro bez sikania to zaczekaj i powtórz test w środę jutro jeszcze może być za wcześnie u gina by cokolwiek zauważył- chyba... ale lutka- wskazana
Trzymam kciuki
madlen- ja mówię tylko jak mój małż reaguje i chyba mu ciągle mówili, że ciąża to wymioty, nudności itp, albo się filmów naoglądał, i teraz jakoś trudno mu uwierzyć, że może być inaczej ))
madlen a może skoro masz i córkę i syna, a trzecia ciąża jest inna- to może jest mnoga?
Katka- co się dzieje? coś z tatą? hej- martwię się...
dziewczynki a co najlepsze to na tych extra czulych z allegro ledwo co widac a niby maja czulosc 10 ten apteczny lepszy jest :-) na zywo krech o wiele wyrazniejsza.
karolina on ma dac mi luteine na podtrzymanie a nie usg bo nie bedzie jeszcze widac i ja wiem o tym
Bobo nie szalej hi hi hi ja miałam taką samą kreskę widziałaś zresztą, udało się mówię Ci jutro do gina pójdziesz da Ci luteiną i będzie wszystko dobrze
jeju ale sie ciesze i boje szok hihi teraz bede wam tu zrzedzic hihi ciekawe ktory to tydzien bo ja mialam ostatnia @ 25.02 no ale cykle nieregularne wiec trudno obliczyc