reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
po pierwsze teraz po tyłku będę kopać ilonkę- co Ty tu piszesz paskudzie??? bo sie zaraz zdenerwuję. jak to nikt nie czyta!!!??? no i masz Ci los :-( Ilonka w ciąży jesteś jak nic, bo tylko ciężarne takie humorzaste :tak:

lorelain- ja podtrzymuję to co powiedziałam wcześniej- powtórz test za dwa dni, jeśli wyjdzie pozytywny to powtórz bedę w piątek. Będziesz spokojniejsza a ja póki co trzymam kciuki :)

katy- jutro jest jutro, a dzisiaj nie ma powodów do zmartwien, bo pamiętaj, że to może być samosprawdzająca się przepowiednia, więc glowa do góry i optymizmu szczypta doprawiona uśmiechem- to mówię ja- Kłapouchy

losiczka/lisiczka- Ty na gwiazdora to już nie będziesz miala co myśleć o tej śnieżynce, a przynajmniej o jej robieniu :tak:

No dobra....juz bede grzeczna.....:tak:

:tak::tak:

Teraz zmykam na 3 h do pracy a potem znow czat na BB, oj zebysmy dostawaly kase za siedzeniu tutaj :laugh2: to kazda zgromadzilaby niezla sumke :-D

Katyja wszystko rozumiem, naprawdę , ale MUSICIE ZROZUMIEC ZE SPADEK O 1 KRESECZKĘ TO NIE SPADEK, SZKODA WASZYCH NERWÓW , BO DENERWUJECIE SIE TAK NAPRAWDĘ BEZ SENSU TAKIMI SPADKAMI :-pA NAPEWNO SPADEK PRZED 10 DPO TO NIE NA @ !!!!!!!! wiec proszę sie nie martwić, bo nie ma o co,,,, np jakbyś miała dziś 12 dpo to wtedy to i ja bym sie juz martwiła ze zaczyna spadać ale TY masz kotek dziś 8 dpo wiec LUZ !!!!!!!!!!!!!!!!! mnie np dziś spadła ciut i co? mam juz płakać ze na pewno sie nie udało i idzie @ ??????? pewnie tak jest, ale to za wcześnie na takie spadki @ wiec sobie czekam spokojnie :) :-D
Takie tu mam zadanie na wątku aby Was do pionu stawiać , i bede to robić :p ale wczoraj napisałam dużymi drukowanymi literami ze takie spadek to nie spadek :tak::tak: :-D

Uciekam

no i taka Ilonka mi się podoba, więc katy proszę się sluchać- zrozumiano?

asiek a jak powiedziałaś mężowi?

losiczka- jakie Ty stroje szyjesz? bo ja bym chciała sukienkę uszyć....

ilonka ty to jasnowidz jesteś? jeszcze nic nie napisałam a ty już odpowiedz mi dajesz. no więc moja tempka spadła ale się nie martwię bo jeszcze tydzień do @.

lorelain jak nic będzie fasolka. powtórz testy i betę koło piątku.

piąteczko
weekend owocny więc nie przejmuj się testami owu. będzie jak nic plusik na koniec cyklu. losiczko u ciebie pewnie też mikołaj szykuje prezent

asiek jeśli się czeka na te dwie kreseczki to bez względu na to w jaki sposób się to robi- jest to najlepsza wiadomość, najcudowniejsza itp. ja sobie wymarzylam książkę "prawie jestem tatą- czyli poradnik mężczyzny jak przetrwać 9 miesięcy ciąży" z wklejonym testem na pierwszej stronie i malusieńkie buciki, ale jak znam życie to pewnie polecę jak na skrzydłach jak tylko ukażą mi sie dwie krechy, chociaż chcialabym być taka cierpliwa w tym momencie, ale nie ma co planować skoro się nie ujrzało tych dwóch kreseczek.

piąteczka- a jeśli masz drugą w tym cyklu owulkę to nie marnuj czasu- szansa na bliźniaki dwujajowe. może parka Ci sie trafi?

reklama
karolinko ja szyje stroje ludowe do przedszkoli szkol zalezy co jest to szyje no i jeszcze torebki zobacz sobie galeria poczekalnia pasaz rozowy poznan :-)
tak sobie pomyslalam ze u ilonki ciazowe nastroje he he

a jak mi mikolaj przyniesie rozge a nie dzidzie :-(

Do góry