reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Madlen ty przynajmniej masz szanse sie cos dowiedziec przypadkiem moj skubaniec nawet po pijaku nie chce nic chlapnac :no: Pilnuje sie jak moze, nawet czasami jak w nocy mowi przez sen to probuje go zagadac ......no bo potem nie pamieta :-D

Tylko cos rzuci o "foczkach" zeby mnie nakrecic :angry:

No sliczne te zdjecia masz Ilonka :-)....... tacy wpatrzeni w siebie ....slodko:tak:. I powiem ci ze ladnie ci w tym kolorze :tak:

Ostatnia edycja:
anusia ja tez z moim mam tylko cywilny,ale nam obojgu do kosciola to zawsze bylo nie podrodze
katy no moj na foczki w wojsku to mogl sobie tylko popatrzec,bo wtedy byl juz moim mezem i na swiecie byla nasza coreczka...

Roszpunka odpisane :) :-D
Katy- dziękuję...... myślę nad powrotem do jaśniejszych,miałam własnie kupować dekoloryzator ale spaliła mi sie prostownica wiec kupiłam wczoraj nową :baffled:

Ilona ja tez mam za soba proby zmian kolru :tak:
Byl bardzo jasny blond, czerwien, miedz, a nawet czarny ale na razie obstaje przy swoim naturalnym, czyli....cieply blond :happy:

Madlen
moj za czasow wojska byl moim chlopakiem wiec mogl pofiglowac :-D zwlaszcza ze ja wtedy we Wloszech bylam przez 3 miesiace a pozniej na drugim koncu Polski

Ilonka - fajnei wyglądasz i w ciemnych i w jasnych włoskach, ale mi się wydaje że w ciemnych wyglądasz bardziej charakternie, wyraziście.

Roszpunka - chciałabym jutro nie robić, dopiero w terminie @ .... ale czy ja wytrzymam mając jeszcze 5 testów w szafce? :laugh2:

lorelain nie chcę cię kusić, ale skoro robisz już od paru dni to co ci szkodzi jutro też spróbować ;-) nic nie zmienisz, jeśli nie ma bąbelka, a jeśli jest to jutro też wyjdzie:tak: tym bardziej że zapasy masz. a jak to bąbelek to już ci się nie przydadzą w najbliższym czasie, więc nie będziesz ich trzymać niepotrzebnie <diablica> hihi :laugh2: ciekawość mnie zżera!

witajcie wieczorową porą,

polaa - jest teraz w Polsce i sporadycznie ma kontakt z netem (na czerwcówkach tez jest tylko czasami), za jakieś 9 dni wraca do siebie to na pewno tu zagladnie,

karolina - ja się długo zastanawiałam czy jeszcze się decydować na ciążę - ostatecznie podjęliśmy decyzję na tak, głównie ze względu na Alinkę, a skoro tak, to czas nas naglił, bo ja juz lat trochę mam, a moja mama i babcia zaczynały klimakterium w wieku 38 lat!!! więc nie było na co czekać, cieszę się, że dość szybko się udało, ale ubrania ciążowe mnie średnio kręcą - ale Tobie życzę szybkiego odwiedzania sklepów z takową odzieżą!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry