reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witajcie piątkowo,

U nas pogoda do d...y i tak jak Katy czuję gdzie jest moja głowa, pije kawkę to może mi przejdzie.
Za godzinkę do pracy, więc później tu zaglądnę.

Katy - wszystkiego naj, naj, naj... ja mam w kwietniu. Bużka.

Witam
Katy to dla Ciebie, bo niestety nie uda mi sie wyrwać z domu dziś i przyjechać na imprezkę :-p

BOU08_309.jpg Wszystkiego naj słoneczko :* niech to Wasze dzieciątko szybko sie pojawi w Waszym życiu, i niech zostanie juz na zawsze !!!!!!!!!!!!

Aga nadal trzymam kciuki.......!!!!!!!!!!!!!
Lorelain -jakich używasz tabletek do zwywarki?????????? Co do mdłości, to ja męczyłam sie z małym do 7 miesiąca dzien w dzien.... wiec wiem jak to jest, koszmar.... ale teraz juz chce to znów przechodzić tylko zeby miec to drugie dzieciątko.......a cola pomaga !!!!!!!!!!!! potwierdzam,szkoda ze odkryłam to w drugiej ciązy a nie z małym to bym sie tak nie męczyła !!!!! ale wiadomo pić po malutkim łyczku i najlepiej odgazowaną..... na mnie działało, ale musiała byc BARDZO ZIMNA !!!!! spróbuj moze migdały, imbir, zanim wstaniesz z łóżka miec pod ręką np krakersa, czy bułke zjedz i dopiero po 10min wstań !!!!! kurcze no trzeba to przezyć, ale jak sie da to tez trzeba sobie ulżyć troszkę !!!!!

kurcze ja chyba dostane wczesniej @:( dziś jest koszmar,. biegam co trochę do łazienki i patrze czy przyszła, bo brzuch boli czuje ze coś leci ehhhhh...... testu nie robiłam, powtrzymałam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale chyba jutro zrobię :p a co tam mam 7 jak cos:p ale chyba nici bedą !!!!!!!!! :-(

KAROLINA- trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :-)

Katy wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń!!!! :-):-):-):happy::rofl2::happy:
Agnes ładna tempka ;-) Trzymam kciuki za testowanko!!! &&&&&& ;-)

Dziewczynki macie jakie jakieś plany Andrzejkowe?

Sylwia,tempka wiele mowi.dokładnie wiesz kiedy byla owulka,a od niej do @ liczba dni jest zawsze taka sama wiec wiesz kiedy przyjdzie@ .tempka sie zmienia u kobiet w zaleznosci od fazy cyklu,a nie jest stala.podejrzyj sobie wykresy nasze. W razie pytan dziewczyny wyjasnia ci co i jak.

ja trochę ogarnełam, wstawiłam pranie nie wiem co na obiad zrobic :baffled: mam ochotę na kapustę kiszoną może łazanki? hmmm coś trzeba pomyśleć :tak:

co do tabletek do zmywarki to ja np używam tych z lidla najtanszych i jestem zadowolona, mialam Finish i różnicy nie widziałm

hej! ja tez uzywam z Lidla tabletek do zmywarki W5 te 5w1 chyba. i ja jestem zadowolona. w ogóle to ja dużo rzeczy W5 z lidla uzywam i uważam że są ok.

ilonka
a luteinę nadal bierzesz czy odstawiasz?

reklama
Ilonka - ja mam tabletki finish .... nie rób tego testu przed terminem @ ... bo jak nic nie zobaczysz to będziesz się dołować, a tak na prawdę niepotrzebnie bo może jeszcze nie być nic widać.

Roszpunka - przepisu na dziewczynkę to ja Ci nie podam bo raz sama nie jestem pewna czy jestem w ciąży a dwa nawet jak jestem to nie wiadomo czy akurat to będzie dziewczynka :sorry:

anaber - ja zawsze co piątek mam rybkę na obiad ;-)

suonko - jak zdrowie dzieci dopisze to możliwe że spotkamy się z naszymi znajomymi którzy też mają dwójkę maluchów i będziemy sobie po cichu świetowac pijąc coś bezalkoholowego bo ja alkohol niet a koleżanka karmi piersią :)

ja właśnie zrobiłam sobie chwilę przerwy bo trocę się zmchałam

- umyłam kuchnię
-pościągałam firany i namoczayłam
- umyłam w pokoju dziecięcym okno

w planie mam jeszcze bardzo dokładne wysprzątanie pokoju młodego, włącznie z powywalaniem jakiś zepsutych zabawek, schowaniem tych z których wyrósł a są jeszcze dobre i połowe książeczek wyniose na śmietnik, może ktos sobie je weźmie.

Jestem z siebie dumna że dziisaj sobie zrobiłam taki ambitny dzień :-D

Do góry